hej 8 rokov a po 4 pustia na podmienku, fasa, zabijes cloveka a odsedis si 4 roky alebo ako niektori moderatori zabijes 2 deti a odsedis si mozno 2 aj to v takej base ze skola v prirode moze zavidiet
minule som bol rad ze tam niekoho pokutovali dnes okolo mna tri auta za tych par minut co tadial idem fakt sila toto http://dopice.sk/jvf ale aspon keby boli normalny a pockali si, este budu vytrubovat fakt pri takych pacientoch mam chut nieco zle spravit. to by ma zaujimalo kolko aut za cely den tam tak prejde. asi si to pojdem zajtra pozriet.
Srandista, to je moja trasa do prace, dneska bol asi rekord, naratal som 14 slovom strnast aut v tom useku na horskej ulici kde su zakazy vjazdu. Prve slo fizlovske auto tak som myslel ze fajn konecne robia poriadok ale prd. Chvilu za nimi kopec aut. Jedna biela X5 sa ani neunuvala uhnut, skoro ma sejmul v mieste kde fakt nie je kam uhnut, max do krikov (tam ako tecie ten potok po asfalte dolu kopcom). Nechapem preco tam nevedia dat cyklorampy.
to je divne, ja som tam asi nestretol este ziadne auto. Ale nejazdim tadial do roboty kazde rano, vsakze.
Z toho inak aj vyplyva, ze bacha na ten kratky zjazdik v pravouhlej zatacke, co je tam dalej. Ked tam niekto rychlo vleti, tak moze skoncit na kapote.
-ak mate kameru, tak natocte tych retardov.
-scarinko - nj, super napad, to by tam mali dat. Tam sa caka uz len na nejaku tragediu, takze diky za info, ako to tam vyzera v case spicky na racianskej. Racianska je inak otras co sa tyka cyklodopravy, tak je skoda ze aj tato cesta cez vinohrady je vtedy zabita.
Normalne som rano rozmyslal ci nie je bezpecnejsie ist po racianskej niektori vedia ze tam nemaju co robit a uhybaju sa fakt na kraj alebo aj zastavia, niektori s iq pod 70 este pridaju ked vidia cyklistu oproti
no ano, po tom co ste tu napisali, sa aj mne zda Racianska bezpecnejsia.
ta vinohradska cesta je totiz na mnohych miestach uzka a neprehladna, napriklad aj v tej zakrute pri byvalej smradlavej bude vas lahko moze nabrat auto.
Minule som siel domov opacnym smerom, na tom useku s tym esickom do kopca sa prechadzali nejake matky s detmi (fakt najlepsie miesto na prechadzku) tie sme nejak obisli a ked sme boli hore tak oproti auto co slo celkom rychlo a smerovalo dole, neviem ako to dopadlo ale pokial nespomalil tak tych ludi musel zrazit lebo tam nema sancu za roh vidiet.
na tej horskej je to o hubu dnes rano tam bola hliadka za necelu hodinu mozno i 20 aut. naozaj tym policajtom nezavidim tu pracu. pocuvat tie vyhovorky. to nieje boj s veternymi mlynmi to je boj s celou veternou elektrarnou. no proste skoda reci. (dnes dostali anonymne oznamenie tak preto tam bola hliadka)
a rampa ak by to nebol nejaky vacsi problem tak asi by tam uz bola. ale to musi riesit mestska cast.
dakujem tej dobrej dusi co to oznamila, ak to bol niekto odtialto ma u mna pivo alebo aj dve (pre niektorych aj dva piva co je u nas za 5eur )
dnes som sice nesiel ale aj tak
ono by pravdepodobne stacilo ak je tam zakaz vjazdu volat 158 musia to riesit ak sa to bude opakovat mali by prijat aj nejske opatrenie plus staznost na odbor dopravy s tym ze to bolo opakovane hlasene 158
opakovane tam stavaju obcas policajti ale nepomaha, jazdim tade uz skoro rok a mam pocit ze to je stale horsie, je to hlavne rano ked sa PK retardi ale aj BA snazia obchadzat zapchu na Racianskej do mesta.
ako mi dnes povedali bars kto moze dat podnet emailom ci uz anonymne alebo nie. ty ja hocikto a musia to ist preverit. na tom neviem co je pravdy. ale vies boli tam hodinu priblizne do 8:20 a uz isli inde lebo aj inde musia nieco preverit. ale je to take smiesne pretoze pri tomto mnozstve policajtov v tomto state by tam mali byt dvaja aspon pocas rannej spicky co je par hodin.
Mne nejde do hlavy, ze v nasom state, kde vsetci frflu, ako policajti len vyberaju pokuty, tak ti policajti nestoja kazdy den a nenaplnaju denny target na pokuty jednoduchym sposobom.
Scarinko & petrik - vy ste nesvojpravni?! Neviete telefonovat? Nedokazete vytocit tri ciselka 158 / 159 ?! Jezisku na krizku tato debata je snad najvacsi fail fora...
Ved si tych debilov nafote, dovlecte to na najblizsie oddelenie PZ a viac tam nepachnu. Vy namiesto toho niekde v internetovej prdeli dakujete cloveku, ze zavolal hliadku a prosite ho, nech to spravi zas.
Ja neviem, mozno mi nieco uslo a mate skutocne 5 rokov. Potom ok. Len si pls pod stromcek zelajte mobil...
uz ta vidim ked ides na bajku a oproti tebe sa vyruti auto ako hned zosadas vytahujes z batohu mobil a fotis auto ktore je uz daaaavno prec
navyse pokial viem tak bez suhlasu toho koho fotis je to zakazane a nemozes to na policii pouzit, to iste tusim plati aj o videu
este nejaky tip?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtu.be/puOXHOlBZqg
Z toho inak aj vyplyva, ze bacha na ten kratky zjazdik v pravouhlej zatacke, co je tam dalej. Ked tam niekto rychlo vleti, tak moze skoncit na kapote.
-ak mate kameru, tak natocte tych retardov.
-scarinko - nj, super napad, to by tam mali dat. Tam sa caka uz len na nejaku tragediu, takze diky za info, ako to tam vyzera v case spicky na racianskej. Racianska je inak otras co sa tyka cyklodopravy, tak je skoda ze aj tato cesta cez vinohrady je vtedy zabita.
ta vinohradska cesta je totiz na mnohych miestach uzka a neprehladna, napriklad aj v tej zakrute pri byvalej smradlavej bude vas lahko moze nabrat auto.
a rampa ak by to nebol nejaky vacsi problem tak asi by tam uz bola. ale to musi riesit mestska cast.
dnes som sice nesiel ale aj tak
kludne nech ich tam vola aj kazde rano.
Ved si tych debilov nafote, dovlecte to na najblizsie oddelenie PZ a viac tam nepachnu. Vy namiesto toho niekde v internetovej prdeli dakujete cloveku, ze zavolal hliadku a prosite ho, nech to spravi zas.
Ja neviem, mozno mi nieco uslo a mate skutocne 5 rokov. Potom ok. Len si pls pod stromcek zelajte mobil...
navyse pokial viem tak bez suhlasu toho koho fotis je to zakazane a nemozes to na policii pouzit, to iste tusim plati aj o videu
este nejaky tip?