Dnešný výjazd do Tatier a okolia vo mne zanechal zmiešané pocity. Na jednej strane super podmienky na druhej čo je veľa to je málo. Medvede na stromoch ako atrakcia ?! Toto tu naozaj chceme?...komu toto prospieva...neubránil som sa blbým pocitom a bolo mi ich ľúto prečo ich tam zahnali...a iné otázky mi víria v hlave
Ja som na mieste počul že ich zaháňali hasiči tak neviem kde je pravda. Keby vedeli že je v blízkosti medveď tak tam od rána asi nestojí kvantum ľudí ako v zoo. Never všetkému čo vidíš v TV
Navsteva Malina. Celkom sa dalo jazdit ked clovek vedel co ma vynehat. Niekde total kasa. Mali sme galiby. Urvana objimka zadnej brzdy, dotrhane gate a ja som stratil cap z ramu. Ale aj tak sme odchadzali s usmevom ako z kazdeho pojazdu
Ja som na mieste počul že ich zaháňali hasiči tak neviem kde je pravda. Keby vedeli že je v blízkosti medveď tak tam od rána asi nestojí kvantum ľudí ako v zoo. Never všetkému čo vidíš v TV
Mne nepride realne, ze medvedica ujde na strom aj s mladymi pred hasicmi Ale pride mi uplne realne, ze sa ludia neboja medveda, ked stoja pod stromom s medvedicou, ktora tam ma mlade
dnes po kopcoch v okolí Starej Ľubovne
50,1km
03:05:34
1063 m up
zmokol som trochu postrašili aj blesky a pred koncom dúha a slnko a skončilo to umývaním biku foto
Ito mne oboje prišlo ako reálne skôr mi prišlo divné ako sa k tomu postavili ochranári a policajti. Oni sedeli v autách a turisti stáli "pod stromom" Mne to už niekedy prepadá ako cielená reklama na Tatry...keď už nemôžme byť zábavný par tak aspoň cirkus bude pekný
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a skoda ze ma byt burkovo aj cez vikend, aj ked na fotkach to celkom dobre vyzera
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1848576558728455
Mne nepride realne, ze medvedica ujde na strom aj s mladymi pred hasicmi
dnes po kopcoch v okolí Starej Ľubovne
50,1km
03:05:34
1063 m up
zmokol som