Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Boli sme dnes otestovat vlacik zo Zohora do Plaveckeho Podhradia. Fajn pocin, bicyklov viac ako stojanov v bike vozni (co ale nie je problem, nejake sa zmestia aj do voznov pre pasazierov a aj mimo stojanov), idealne pocasie uspesne zlakalo tlupu, bolo veselo. Cierna Skala, Krslenica, Plavecky hrad a potom motkanie sa do BA. Cca 97km a 2800 vyskovych m. Keby nas uz padajuca tma nezastihla na Kamziku, este raz by sme ho z principu otocili. Ale bez svetiel zbytocne riskovat. Aj tak nohy na kasu.
Plavecky hrad super teren, Krslenica fajn par pasazi, Cierna Skala tiez, aj ked boli tie pasaze velmi kratke, su to pekne miesta ktore sa oplati vidiet. Vsade plno zverstva, tereny idealne, miestami sa prasilo, blatko v podstate az na Kamziku. Pod Plaveckym hradom bola akcia kde hrala country kapela a zadarmo davali gulas s kofolou - vonalo to super, ale neriskovali sme prezratie sa pred xhodinovym krutenim pedalov.
len tak BTW., v pondelok 8.5. sa kona 39. rocnik Castovskej 50 tak len aby ste vedeli ze sa po MK bude motat ovela viacej turistov ako inokedy (aj v odlahlejsich castiach).... v odkaze su trasy ..... a jasne, mozete sa pridat aj na bajku
Musím si kúpiť debilníček
Úplne mi to vypadlo z pamäte, a spomenul som si až medzi Čermákom a Hubalovou
Dnes som da bol pomotat po trati Bratislavskeho MTB maratonu, no v useku pod kralovou lukou bolo plno popadanych stromov tak to bola skor turistika. Niektore slusne hrube aj na motorovu techniku
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
na BK vela ludi
isiel som smerom hore cez zelenu od Pod dracim hradkom smerom na Bystricke /60% som tlacil 40% na biku/
zislo by sa to upravit, trail ma potencial /treba ryl a mot. pilu/,
pochybujem ale ze sa do toho niekto pusti.
Nie, ziadny ryl. Ak tam su padnute stromy, tak sa to moze odpratat ale riesit prekopanie turistickeho chodniku aby tadial mohli do kopca jazdit ebiky je turboblbost.
Tu je vzdy problem tym, ze niekto nieco nevie, alebo nemoze, tak pozaduje , aby sa mu vsetko prisposobilo. Zacalo to vyrezavanim vsetkeho na cerovke a trailoch (lebo 800mm rajdy), pokracovalo mostikmi (cerovka, 3jamy) a dalsi level zda sa, su ebiky. Na vychode mame jedno porekadlo .. "hlava šiveje, rozum šaleje".
Tu je vzdy problem tym, ze niekto nieco nevie, alebo nemoze, tak pozaduje , aby sa mu vsetko prisposobilo. Zacalo to vyrezavanim vsetkeho na cerovke a trailoch (lebo 800mm rajdy), pokracovalo mostikmi (cerovka, 3jamy) a dalsi level zda sa, su ebiky. Na vychode mame jedno porekadlo .. "hlava šiveje, rozum šaleje".
Ale verim, ze tieto terenne upravy sa ti budu pacit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plavecky hrad super teren, Krslenica fajn par pasazi, Cierna Skala tiez, aj ked boli tie pasaze velmi kratke, su to pekne miesta ktore sa oplati vidiet.
EDIT: preklepy + GPX http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/203516/magez-vyjazd-import-gps-mtb-sucho-68km-7h-2215m.html#ride-success-203516 (zapnute az na Amonovej luke, na TBK1 dosla bateria).
Trasa https://mapy.hiking.sk/?trasa=qLGXr
Nemas nahodou foto, ako ste mali nalozene bike vo vlaku ?
Musím si kúpiť debilníček
Úplne mi to vypadlo z pamäte, a spomenul som si až medzi Čermákom a Hubalovou
isiel som smerom hore cez zelenu od Pod dracim hradkom smerom na Bystricke /60% som tlacil 40% na biku/
zislo by sa to upravit, trail ma potencial /treba ryl a mot. pilu/,
pochybujem ale ze sa do toho niekto pusti.
Ale verim, ze tieto terenne upravy sa ti budu pacit.
V prvom rade to nie je ziadny trail, ktory vybudovali bajkeri. Je to turisticky chodnik.
V druhom rade - da sa nim ist hore aj teraz, nie je a nikdy to ani nebol jedmosmerny chodnik. Prelozit bajk cez nejaky ten strom hadam nie je problem.
V druhom rade - da sa nim ist hore aj teraz, nie je a nikdy to ani nebol jedmosmerny chodnik. Prelozit bajk cez nejaky ten strom hadam nie je problem.
Kedy si tade išiel naposledy hore s bajkom ? Ale pravdu.