27.5. je ešte jedna zaujímavá akcia v blízkosti a to 54. stretnutie čitateľov časopisu "Krásy Slovenska" na Čiernej hore pri Svidníku s výstupovými trasami pre turistov ale aj pre cykloturistov zo štartom zo Svidníka, na Čiernej hore asi o 11:00 až 12:00 hod
Na Velké Pole je to moja obľúbená časť hrebeňa, len tie cesty sú dosť zahádzané, žiaľ ťaží sa všade, no aspoň by si to po sebe mohli odpratať a nechať to v takom stave ako keď tam prišli.
...včerajší neplánovaný výjazd na Malkovú hôrku, Kvašnú vodu, Čertovú skalu a tak dookola....výšľap po zelenej od kalvárie hotová katastrofa....lesáci to spríjemnili a dorazilo to totálne blato....
... štvrtková CSKA, 16 cyklistov sa zišlo
BJ-okolo chatiek ku salášu-Zb.hrad-Kúpele-Čerešenka (je v pohode priechodná)-SBHP singel-vyhliadka na BJ-BJ-Finder
včerajší pojazd u susedoch...zo Sabinova hrebeňovka cez Kohút, Kamennú, Marhuňu, na Bachureň a cez Buče do Renčišova, cez Uzovský Šalgov do Sabinova...parádna trasa ...po dlhom čase opäť v sedle bajku, krutá realita
No a nam ša Ďoďu hneska zadarilo na spoločni za hranyci . Do uchyv jem si pustyl RALE a toto jem vam pripravil .
Nič, moč : Perša fotka to takyj mini kviz , že či je či , z ľyva do prava
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj toto znie zaujímavo
https://youtu.be/-t2apMpl5is
BJ-okolo chatiek ku salášu-Zb.hrad-Kúpele-Čerešenka (je v pohode priechodná)-SBHP singel-vyhliadka na BJ-BJ-Finder
https://goo.gl/photos/XdWPCVZQfyWgxaCcA
Nič, moč