Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Bol som dnes doobeda pojazdit, cakal som blato, ale nekonalo sa, zem to vypila, samozrejme tam kde sa vzdy tvoria kaluze su aj teraz ale inak uplne pohoda.
takze Tesak zijem a som bol
doma v rekordnom case menej ako 1h- asi ta strava -tekuta ala pivo a fernet hadam aj ostatni ucastnici zajazdu dorazia ok domov aneskoncia niekde v cerniciach aj po tych sokujucich infomaciach co sa dozvedeli
sme doma,supli sme este na zohriatie vyjazd na Hviezdu a potom dole cez Sakrakopec
Dakujeme za super Tesakov napad a pozvanie a vsetkym za prijemnu spolocnost
rad som Vas videl....... a keby som mal pustenu stravu, zbieral by som segmenty dole na Potocnu....sice na hanbu po asfalte ale aj tak... .... a hlavne som rad ze ste doma v pohode.... a dovod nasho stretka je na foto rovnako ako pozvanka na Castovsky cyklookruh, cykloturistika v obore Biela Skala
Banda jedna, vidno že ste sa bavili
Síce dnes som sa aj ja bavil, 8 hodinový výjazd.
Banské parádne vyčistené, ďakujem. Zjazdné aj na mojom HT Nemal som šajnu kde to pokračuje ďalej od miesta kde sa diviaci rochnia v bahne tak som šiel ďalej na Skalu - tú stačí dočistiť a bude celá zjazdná.
Tajný DH zjazd nad Račou tu prečo nikto nerozoberá? Či na to máte špeciálne invite only forum na Darknete? Dám tu aj tak 2 fotky kde to začína aj ako to asi vyzerá. Tiež zjazdné aj na HT.
+ poprosím pílčikov (Tesák a ďalší) zrušiť tenký strom na modrej TZ, ktorá ide z Potočnej hore na BK, ďakujem
vidim z astro je tiez ok
dufam ze Elle si doprevadil
Strenki : to nie je tajny zjazd do Race, ale je uz malo pouzivany, a nikto sa o neho nestara, lebo nema kto
vsetci jazdia - neber ma v zlom
my sme dnes riesili tri veci na BK trail-dve odvodnenia a jednu upravu na trati,kde ludia vypadavali von
Banske aj Skalu sme tiez pomohli, kludne sa niekedy pridaj alebo volaco prepil co ti vadi a bude vsetko super zjazdne
Strenki: Banske aj Skalu sme tiez pomohli, kludne sa niekedy pridaj alebo volaco prepil co ti vadi a bude vsetko super zjazdne
Neboj na Skale som dnes odprataval aj cistil (nohou alebo konarom) + 10min crossfit trening - vela velkych stromov aj konarov poodhadzoval. Len tam by sa hodili hrable nech je to spravene poriadne. Nevravim ze ty, niekto z nas Ak budu hrable ukryte na Skale, odhrabem aj ja (hlavne 2. polovicu)
Avsak pílku nenosím, takze veci co treba popilit, to necham na odbornejsi a schopnejsich
Strenki hrable su na Banskom, myslim ze Dano5 ich este nezobral, takze poslem ti kde su a mozes sa zapojit
aby sme mali kde jazdit, treba aby sa viac ludi podielalo na udrzbe a uprave, nielen 5 -6 jednotlivcov dookola
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
brudy ?
brudy ?
brudy vie, ale zatial
doma v rekordnom case menej ako 1h- asi ta strava -tekuta ala pivo a fernet
Dakujeme za super Tesakov napad a pozvanie a vsetkym za prijemnu spolocnost
Síce dnes som sa aj ja bavil, 8 hodinový výjazd.
Banské parádne vyčistené, ďakujem. Zjazdné aj na mojom HT
Tajný DH zjazd nad Račou tu prečo nikto nerozoberá? Či na to máte špeciálne invite only forum na Darknete? Dám tu aj tak 2 fotky kde to začína aj ako to asi vyzerá. Tiež zjazdné aj na HT.
+ poprosím pílčikov (Tesák a ďalší) zrušiť tenký strom na modrej TZ, ktorá ide z Potočnej hore na BK, ďakujem
dufam ze Elle si doprevadil
Strenki : to nie je tajny zjazd do Race, ale je uz malo pouzivany, a nikto sa o neho nestara, lebo nema kto
vsetci jazdia - neber ma v zlom
my sme dnes riesili tri veci na BK trail-dve odvodnenia a jednu upravu na trati,kde ludia vypadavali von
Banske aj Skalu sme tiez pomohli, kludne sa niekedy pridaj alebo volaco prepil co ti vadi a bude vsetko super zjazdne
Ale v poho srandujem.
Neboj na Skale som dnes odprataval aj cistil (nohou alebo konarom) + 10min crossfit trening - vela velkych stromov aj konarov poodhadzoval. Len tam by sa hodili hrable nech je to spravene poriadne. Nevravim ze ty, niekto z nas
Avsak pílku nenosím, takze veci co treba popilit, to necham na odbornejsi a schopnejsich
No a kde je fotka toho noveho bajku konecne?
aby sme mali kde jazdit, treba aby sa viac ludi podielalo na udrzbe a uprave, nielen 5 -6 jednotlivcov dookola