Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Ja zamok nemam, bike nikde nenechavam a mam klud
Som sa bol raz obcerstvit na pumpe, bajk som nechal vonku nezamknuty hned pri vchode aby som nan stale videl. A cely cas co som bol vnutri som ho periferne sledoval. Aj pin som zadaval stylom, cislo bicykel cislo bicykel cislo... obsluha mala zo mna naramnu srandu
Dnes som videl pred obchodom (kde sa potulovali skupinky "neprisposobivych sockarov") novy bike, ale odomknuty a este s klucikom v zamku prevesenom cez hornu ramovu. Majitela nikde a keby ho aj zobrali, tak by sa este stazoval ze ho okradli. Treba si davat troch pozor a nebude to nic stat.
Inak je aj ten naj zamok zbytocni.
Mtbiker je tiez predajcom tych snurok, tak ako xy clenov fora. Co tak zacat s osvetou a prestat tie hluposti predavat?
Takze ten kto jazdi po meste na bajku v hodnote 30-70€ si bude kupovat zamok vacsej hodnoty. S tou osvetou zacinas celkom fajn ako podnikatel by si sa asi neuzivil...
Ale no tak, debata bola o niecom uplne inom. Btw keby sa prestali predavat/ kupovat tie akoze zamky, zacnu sa kupovat zamky o level lepsie, take ktore neprecviknes vreckovymi kliestami. A ich cena zakonite klesne.
Ale sak ok, sk predajcovia su na tych shit zamkoch zivotne zavisli, boze chran aby prisli o tych par centov. Zjavne terasi stav kazdemu vyhovuje, tak neviem naco je tu 178 stran mrncania.
Ale no tak, debata bola o niecom uplne inom. Btw keby sa prestali predavat/ kupovat tie akoze zamky, zacnu sa kupovat zamky o level lepsie, take ktore neprecviknes vreckovymi kliestami. A ich cena zakonite klesne.
Ale sak ok, sk predajcovia su na tych shit zamkoch zivotne zavisli, boze chran aby prisli o tych par centov. Zjavne terasi stav kazdemu vyhovuje, tak neviem naco je tu 178 stran mrncania.
zabezpecenie vlastneho bicykla je na majitelovi, nie na predajcovi, ja si nebudem kupovat na bike za 100+ eur, ktory som si kupoval na behanie po meste zamok za 100+ eur
Taktiež by sa mohlo stať, že aj zlodeji upgradujú vybavenie a aj U zámky budú menej bezpečné. Takže slabo zabezpečné bicykle sú výhodné aj pre tých, čo majú bicykel zabezpečný poriadne Takže je naozaj možné, že terajší stav vyhovuje každému.
Kup viacej U zamkov a navzajom poprepajaj cez ramy bikov. Najlepsie do takej polohy aby bol k zamku horsi pristup, keby to chcel nahodou cvakat ci pilit. Potom si zlodej rozmysli ci sa s tym bude babrat alebo pojde o pivnicu vedla.
No hlavne by to mali byt bajky za ktorymi ti nebude luto ked ich ukradnu. Nejakeho fetaka by poriadny zamok alebo dvere odradili, ten casto zoberie len co sa da lahko ziskat. Ale ak si niekto kto sa vyzna zamanie ze chce tvoje bajky, resp dostne typ, tak bez ohladu na zabezpecenie sa s nimi rozluc. V pivnici ma kazdy zlodej dost casu, takze neexistuje zamok alebo dvere ktore by tam neprekonal .
my mame urobene nove bezpecnostne dvere do priestoru pivnic a kameru nad nimi, momentalne tam skladujem 2,5 bajku este musim vymysliet ako tam dat este jeden ale to uz je asi nemozne
To je pravda, vsetko sa da ukradnut. Ale cim su biky lepsie zabezpecene, tym je vyssia sanca, ze zlodeja to odradi alebo ho niekto prichyti. Idealne je mat bike doma, pripadne vo vlastnej pivnici, kde nikto iny nema pristup (a najlepsie plne dvere, ideal bezpecnostne ako do bytu). Drahsi bike by som do verejnej kocikarne ci pivnice nikdy nedal. Skoro vsetky kradeze su bez poskodenia zamku (na dverach), takze vzdy tam spolupracoval niekto kto tam mal pristup.
pamatam, nasa kamera uz pomohla chytit zlodejov ktori sa vlamali do pivnice susedneho vchodu cez nas vchod, tie dvere by si asi musel nejak vyburat aby si sa tam dostal alebo mat kluc.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som sa bol raz obcerstvit na pumpe, bajk som nechal vonku nezamknuty hned pri vchode aby som nan stale videl. A cely cas co som bol vnutri som ho periferne sledoval. Aj pin som zadaval stylom, cislo bicykel cislo bicykel cislo... obsluha mala zo mna naramnu srandu
Inak je aj ten naj zamok zbytocni.
Takze ten kto jazdi po meste na bajku v hodnote 30-70€ si bude kupovat zamok vacsej hodnoty. S tou osvetou zacinas celkom fajn
zabezpecenie vlastneho bicykla je na majitelovi, nie na predajcovi, ja si nebudem kupovat na bike za 100+ eur, ktory som si kupoval na behanie po meste zamok za 100+ eur
Taktiež by sa mohlo stať, že aj zlodeji upgradujú vybavenie a aj U zámky budú menej bezpečné. Takže slabo zabezpečné bicykle sú výhodné aj pre tých, čo majú bicykel zabezpečný poriadne
Mozno to vyznie hnusne, ale taky ludia by mali dostat lekciu zo zivota.
Hadam by sa niecomu priucili.
pamatas na ten prispevok : dal som si bajk pred krcmu tak, aby som ho videl, ked ho budu kradnut
a videl som ...
ty to budes mat aj natocene ...