Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
obrovská vďaka všetkým, ktorí sa podieľali na hrabaní Skaly Dnes som tam bol druhýkrát v živote a značenie bolo úplne super, aj keď som už myslel, že som zišiel z trailu, tak som sa hneď dostal k navigačným bodom
veru dakujeme aj my s nagasakim . tak na 95% je to ako to bolo a tych par percent nie som si isty ze ako to uz islo ale a proste paradicka urcite coskoro opat sa tam pojdem pozret
V stredu som sa bol pozriet na rozhladni Kukla, ktora je vo vyske 564 m n. m. Na poliach bolo plno zajacov a nejake tie bazanty, pozovat zial nechceli. Po modrej TZ na Kuklu som kusok tlacil, bolo tam par kamenov, cez ktore sa slapat nedalo a kvoli neznamu terenu som radsej potlacil aj kratsi strmy usek smerom dole, co bol tiez na modrej TZ z Kukly smerom na Pilu. Dalej po modrej a zltej TZ na Pilu to bol pekny zjazd.
1hod do zadu, pri slalomke sa ziletkar ponahlal asi dolu a na tych jamach v ceste ho to asi vyhodilo svagor hned volal 112. Chlapik sa vobec nehybal. Snad bude vsetko ok
obrovská vďaka všetkým, ktorí sa podieľali na hrabaní Skaly Dnes som tam bol druhýkrát v živote a značenie bolo úplne super, aj keď som už myslel, že som zišiel z trailu, tak som sa hneď dostal k navigačným bodom
Skalu za 1. cestou som celé hrabal iba ja sám. Som rád, že aj šišky ktoré som tam vyskladal, aby bolo jasné kam ďalej si všimnú aj ďalší a pritom také jednoduché
Prešiel som už 10tky MTB maratónov a viem čo mi sedí aké značenie sa hodí, aké lomenie zákrut treba aby to malo šmrnc aťď ... Neni začo
Dzejkob511 Ja som isiel opacnym smerom, teda z Troch kopcov na Kuklu, v opacnom smere by to veru stalo za to Zaujimavy zjazd vyzeral byt aj z Komarky na Zajaci jarok, nechcelo sa mi to slapat hore kopcom, tak som si to zjednodusil po zelenej zvaznicovej znacke. Ale mam to v to-do liste
Robio To vazne uz rok opravuju? Vyhliadka je nastastie este relativne pevna.
dnes som skoro cely vyjazd mokol, a to len v kratkom letnom drese bolo to v pohode, no potom co prislo priblizne po 18:30 sa uz nedalo robit nic a cely mokry som sa vydal domov. V meste ma este aj po helmu ostriekala dodavka, ale na mojom stave to uz nezmenilo nic
okrem ineho som bol kuknut aj novy brudyho trail, super robota, pekne natrasovane. Jasterak je prave odtial.
To si radšej obídem k Trom Kopcom ako tlačiť ten kopec.
Inač nikdy ma to ani nenapadlo tlačiť si skratku. walec daj vediať ako si dopadol. Dufam že ale že nie na ebiku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skalu za 1. cestou som celé hrabal iba ja sám. Som rád, že aj šišky ktoré som tam vyskladal, aby bolo jasné kam ďalej si všimnú aj ďalší a pritom také jednoduché
Prešiel som už 10tky MTB maratónov a viem čo mi sedí aké značenie sa hodí, aké lomenie zákrut treba aby to malo šmrnc aťď ... Neni začo
Robio To vazne uz rok opravuju? Vyhliadka je nastastie este relativne pevna.
Škoda že som tohto krásavca našiel po funuse...
okrem ineho som bol kuknut aj novy brudyho trail, super robota, pekne natrasovane. Jasterak je prave odtial.
Pojdem to vyskusat niekedy, mozno to nevyjdem, ale mam rad vyzvy, vyzeralo to slapatelne.
Já to používam ako "skratku" na Zošku, ale samozrejme tlačím.
Pridal som jednu staršiu foto presne z toho miesta o ktorom sa bavíme
Naposledy ked som to siel, tak sa to celkom dalo
Inač nikdy ma to ani nenapadlo tlačiť si skratku.
walec daj vediať ako si dopadol. Dufam že ale že nie na ebiku
Ale ty si tiež dupač.
Skus to ešte raz napísať a možno ti uverím