Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
Áno, zvláštny postup. Zoberú matke mladé a čudujú sa, že začala blbnúť, keď ich nevedela nájsť.
Dúfajme, že takýto postup riešenia problémov nezvolia aj naše zdravotné poisťovne. Uznávam, že je to rýchle a účinné riešenie, ale predsa by som pre seba zvolil iné riešenie.
Neviete ako sa zbaviť lastovičiek? Nie, že by som ich neznášal, ale dom som dokončil v Januári čiže 6 mesiacov a už je ***** blatom...vadí mi to a chcem sa vyhnúť násiliu
Neviete ako sa zbaviť lastovičiek? Nie, že by som ich neznášal, ale dom som dokončil v Januári čiže 6 mesiacov a už je ***** blatom...vadí mi to a chcem sa vyhnúť násiliu
U rodicov som pripevnil tenku drevenu listu pod ktorou bol pripevneny tenky pas folie. Tiez ich lakala nova omietka. Na svojom este omietku nemam,tak mam pokoj:)
za roky dozadu som nezazival to, co tento rok. panelak prerobeny uz cca 4-5rokov, ale ani jeden pokus o hniezdo a teraz posledne 2tyzdne od svitania nalety do rohov okien... Prilepil som na obojstranku obycajne sacky. Aj za dva dni roboty je pozehnane po nich odpadu. Nemam proti nim nic, ale spanok mam plytky a ten ramus... Ale ked pozriem z okna, tak su ich mraky, to si fakt nepamatam.
STN nebyvas nahodou vzadu v petrzalke okolo jasovskej? Lebo teraz kazdy vecer pocut kvikat sovu. Nezavidim ludom co to maju priamo pod oknami spalne..
Ale hej, presne tam. Opakuje sa to každý rok. A hniezdo majú skoro priamo pod našimi oknami. Začínajú skoro pravidelne 21:15 a concerto trvá do rána. Čo so vypozoroval tak sú to dve mladé, čo sa pohybujú po okolitých stromoch. Ale predpokladám že tak do týždňa budú preč. Už sú celé operené a lietajú zo stromu na strom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Maťo krásne fotky, aj my sme videli včera mláďatko niekde pod Skalou. Tiež malo krv na hlave a ja som sa bál, že je ranené. Asi sa rodilo vo veľkom.
Ja som to akurat nahodou cital .. nechapal som vobec, ze ju picli .. lebo inak by ma tiez nenapadlo, ze jej zoberu mlade a odvezu prec.
Dúfajme, že takýto postup riešenia problémov nezvolia aj naše zdravotné poisťovne. Uznávam, že je to rýchle a účinné riešenie, ale predsa by som pre seba zvolil iné riešenie.
ospravedlnte trocha roztrseny obraz ale zo zaciatku som nebol uplne nastaveny
puma+levOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
U rodicov som pripevnil tenku drevenu listu pod ktorou bol pripevneny tenky pas folie. Tiez ich lakala nova omietka. Na svojom este omietku nemam,tak mam pokoj:)
za roky dozadu som nezazival to, co tento rok. panelak prerobeny uz cca 4-5rokov, ale ani jeden pokus o hniezdo a teraz posledne 2tyzdne od svitania nalety do rohov okien... Prilepil som na obojstranku obycajne sacky. Aj za dva dni roboty je pozehnane po nich odpadu. Nemam proti nim nic, ale spanok mam plytky a ten ramus... Ale ked pozriem z okna, tak su ich mraky, to si fakt nepamatam.
EDIT: Mozno skocilo v panike pod kolesa nejakemu bajkerovi a malo vnutorne zranenia.
len som ho polozil vedla asi pol metra nalavo od chodnika.
Ale hej, presne tam. Opakuje sa to každý rok. A hniezdo majú skoro priamo pod našimi oknami. Začínajú skoro pravidelne 21:15 a concerto trvá do rána. Čo so vypozoroval tak sú to dve mladé, čo sa pohybujú po okolitých stromoch. Ale predpokladám že tak do týždňa budú preč. Už sú celé operené a lietajú zo stromu na strom.