Ja som isiel z opatovskej doliny a ta cervena je v jednom useku fakt zla cesta, neviem ci bolo horsie tlacenie do kopca alebo z kopca naspat, mimo toho useku je to ok, z kubrej hore okolo vodarne je to uz tiez v pohode.
Domino,fajn vyjazd.Tu kamenistu cestu z Baske do Poruby nabuduce radsej opacnym smerom:)
Niekedy v blizkej dobe chcem ist pozriet Zrnovu,tento rok je vo VKT.
Vcera po stopach maratonu v H. Srni. Trochu blata, viac bordelu po tazbe... Ale mimo toho sa mi ta zhuba polka trate co som si presiel bohvie ako nepacila...
dnes sme dali vyletne Velku Javorinu cez les a naspat popri Vahu. neviem co to bol za zjazd z Velkej Javoriny, ale uz ho nikdy nechcem ist. to sme natrafili na nejaky DH zjazd a bolo to dost o hubu na prvykrat pocasie na paradu, 140 km/2080 m
Neviem ci to dnes bolo bajkovanie,turistika alebo cestny vyjazd,lebo z kazdeho tam cosi bolo:)
Plan bol vyjst na Zrnovu.Sice som nezvolil najvhodnejsiu cestu,ale nejak som tam dofucal,Cestou naspat este Koncita a kedze studnicka,kde som chcel docerpat vodu,bola spinava,tak uz cez Nedasov domov.
Pekne si sa rozbehol...
Ja som bol dnes konečne na Inovci. Pre mňa je teda vlastne cieľ Palúch, kde je aspoň trochu výhľad, ale dnes bola zlá viditeľnosť. 73km - 1750m - 12,2km/h
EDIT: Nejazdiť z Opatovskej doliny do Teplíc po červenej. Na tomto mieste je hromada stromov ... ledva som prehadzoval bicykel na záver výjazdu.
V mojom príspevku je link na to miesto. (Ešte raz.) Keď sa na to pozrieš, tak uvidíš, že kúsok nižšie ide cesta. Tú som videl a je možné, že tadiaľ sa dá prejsť. Ale už som nemal chuť to tam skúmať.
To miesto je dlhodobo (min.2 roky) zapadane stromami, nemyslim, ze tie stromy tam nechali lesaci. Ti sa cinili kusok nizsie kde naposledy nechali pol metrove kolaje. Tusim na 4 miestach musi clovek prenasat bike a este v blbom terene. Potom je tam kusok kde vyviera nejaky pramen a je to tam cele podmocene.
Jj minuly rok som tade siel a nikdy viac. Asi 5x som musel nosit bike. Tie stromy su tam velmi dlho, lebo su uz aj pokryte machom. Ovela lepsie je ist hore bud po ceste a potom na zelenu, alebo po zltej.
Viete mi plz dat info v akom stave je usek Krasny dub smer Antonstal? V nedelu tam mame vyjazd z firmy a MTB mam mimo a reku ci ten kusok co si pamatam, ze bola sotolina je uplne na prd (nebol som tam tak 4 roky) alebo sa to da pomaly prejst bez ujmy. Kedtak zoberiem od familie kross, ale ak by to nebolo uplne spatne tak to radsej dam na cestaku. Dakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niekedy v blizkej dobe chcem ist pozriet Zrnovu,tento rok je vo VKT.
Gratulujem k výkonu, ja som ani neuvažoval, že by sa to dalo vyšlapať.
ale tak, všetko sa dá keď sa chce
snad tu nieco naplanujeme a pojdeme viaceri
https://www.strava.com/activities/1030342763
Plan bol vyjst na Zrnovu.Sice som nezvolil najvhodnejsiu cestu,ale nejak som tam dofucal,Cestou naspat este Koncita a kedze studnicka,kde som chcel docerpat vodu,bola spinava,tak uz cez Nedasov domov.
Trasa
Ja som bol dnes konečne na Inovci. Pre mňa je teda vlastne cieľ Palúch, kde je aspoň trochu výhľad, ale dnes bola zlá viditeľnosť. 73km - 1750m - 12,2km/h
EDIT: Nejazdiť z Opatovskej doliny do Teplíc po červenej. Na tomto mieste je hromada stromov ... ledva som prehadzoval bicykel na záver výjazdu.