Stou mhd mam ja dobru skusenost, kvoli prietrzi som nastupil v dubravke do busu s bikom priamo prednymi dvermi, vodicka automaticky, ze tam stat nemozem a uz ma v buse kocik takze ani tam ist nemozem ... ale ked som sa jej spytal ci ma vyhodi do toho lejaku tak sa len usmiala, ze dobre a v pohode sme dosli az do devinskej bez toho aby nebrzdeny bycikel letel cez cely spoj a lamal kosti cestujucim
Mna tiez zramoval vodic osobaku ale uz mam bajk ok a jazdim dalej. Len si myslim ze netreba na plechovkarov len nadavat, myslim ze ich treba trochu vychovavat. Dnes ked som isiel z prace po Hradskej v BA klasicka poobedna kolona a tym co mi na krajnici robili viac miesta som "podakoval" zamavanim. Urcite aj gesta vdaky patria na cesty a nie iba mavanie prostrednikom....
Z toho by mali spravit exemplarny pripad, aby opity vodic sanitky zrazil cloveka na chodniku a este aj usiel tak to je uz moc. Aj ta vodicka musi mat sanitarske skusky a vedela ako by mala v tejto situacii reagovat.
Ja by som ju potrestal aktuálnym Slovenským spôsobom : odobral jej deti a poslal na adopciu do Maďarska. Ju by som pustil a keby sa vrátila naspäť za volant, tak ju zastrelil .
Tymto pozdravujem kkta na zelenej felici, co si to drbal od Spariskej smer Cerveny kriz a v zakrute mal potrebu obiehat cyklistu. Takmer som mu skomcil v celnom skle, bolo to o centimetre.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dík. Len srandujem
Prvy krat to bolo od irona aj celkom vtipne... ale uz si druhy 😜
do kolkych sudov si ho nalozil ?
nesledujem tvoj pripad, ale ty si ho nezaloval ? nejako pravne sa dozadoval niecoho ?