Parada ,
a bol by este rychlejsi z lepsimi galuskami( vyssie modely od Continental , Vittoria , Veloflex)
Tufo HI Composite carbon su zatial najpomalsie galusky, co som doteraz jazdil.
Su dost tazke(cca305gramov) a zufalo odvaluju.
Maju vsak neskutocnu odolnost voci defektom a fajn kilometrovu vydrz.
Najzdil som na nich pocas dvoch zimnych sezon (november-marec) cca 7000km
nemal som ziadny defekt a dezen je este stale nezjazdeny , pouzitelny a pripraveny na dalsiu zimnu sezonu
Parada ,
a bol by este rychlejsi z lepsimi galuskami( vyssie modely od Continental , Vittoria , Veloflex)
nemal som ziadny defekt a dezen je este stale nezjazdeny , pouzitelny a pripraveny na dalsiu zimnu sezonu
Vidíš to a já jsem HI Composite zničil po dvou týdnech V Continental nemám důvěru Competition házela u ventilku musel jsem ji vrátit prodejci Takže teď řeším co tam nalepit aby to alespoň chvíli vydrželo
Vidíš to a já jsem HI Composite zničil po dvou týdnech V Continental nemám důvěru Competition házela u ventilku musel jsem ji vrátit prodejci Takže teď řeším co tam nalepit aby to alespoň chvíli vydrželo
to ze si ju znicil po dvoch tyzdnoch bude vecou nestastnej nahody... ja som jednu tiez sekol na druhom vyjazde a dalsie dve drzali cez 5tis km.
jj, tiez som ich uzival na hulvata - zazili napr. niekolko desiatok kilometrov chorvatskych vapencovych sutrovych cies (kto vie vie) a tam by som sa vobec necudoval okamzitemu defektu - dorezane su ale stale drzia bez defektu. fakt nechapem ako mozu byt az takto odolne. co sa tyka odvalovania tak to neviem posudit - na to som dost necita a nebadam citalny rozdiel.
Zdravim pani. Tak po pol roku som sa dočkal tuningu mojho biku a konecne sa odvazim dat sem foto. Nova Di2 Ultegra a galuskove kolesa. Jedna zaslepka do ramu mi pride este zajtra....
dnes prvá jazda na zlepenci, čakám až mi opravia fuji a chýbali mi jazdy na cesťáku, tak som prekonal lenivosť a prestaval kozu z toho čo dom dal. prekvapivo to celkom dobre vyzerá a ešte lepšie jazdí, DA páky fungujú so 105 meničmi dokonale, asi zhodím ešte tú 55z pílu, to je akurát tak na robenie PR dolu kopcom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vidíš to a já jsem HI Composite zničil po dvou týdnech
to ze si ju znicil po dvoch tyzdnoch bude vecou nestastnej nahody... ja som jednu tiez sekol na druhom vyjazde a dalsie dve drzali cez 5tis km.
To Ti akoze v ramci zaruky idu opravovat namiesto vymeny celeho ramu? Alebo zaruku nemas a dal si si to opravit po vlastnej osi?