Super, špica, bomba, nádhera.
Ale jednu propomienku by som predsa len mal. Dal by som pomalším jazdcom z dlhej trate viac než 15-minútový náskok pred loveckými psami zo 60-ky. Dostali sme sa pod ich paľbu na najnevhodnejšom úseku: v technicky náročnej sigláčovej pasáži cca 10-11 km od štartu, kde obiehať a byť obiehaný nebolo príjemné ani jednej strane a smrdelo to tam škaredými kolíziami. Podľa mňa by to vyriešil 30 minútový odstup v štartoch dlhej a prvej vlny 60-ky.
Ja sa tiez pridam k nacrtnutemu. Ale pre trasu 60KM voci 35KM mam poznamku. Po prvej obcerstvovacke, po nasej cca 1h jazdy, v tom stupani nas dobehla, ako kolega trefne to nazval-ale nie svorka, ale cele stado ako z
retaze odtrhnutych 35-karov. Oni 15km/h a viac, my vzadsie 7-8km/h. Okolo stovky ludi, mozno aj viac, sa premlelo okolo mna kade sa len dalo. Este stastie ze to bolo dost siroke, ale trosku technickejsie, tak sa nie celkom lahko uhybalo. Dalo sa to prezit ale keby sa start 35ky dal na 11hod. nemuselo by sa to stat. Oni si nezavadzali lebo svihali hore spolocne cerstvi nabudeni, my 60kari sa setriac na dalsich 50km sme im zavadzali :-}.