nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
A trošku OT: Dukla Praha má parádne dresy (asi dosť robí absencia reklamných nápisov).
Za koho teraz jazdis? Ci uz len sam za seba?
A trošku OT: Dukla Praha má parádne dresy (asi dosť robí absencia reklamných nápisov).
Hm, mas pravdu, ten dres by som si normalne rad kupil
nejazdím vôbec
Fair play na provincny sposob
Ja som potom tiez neferovy ked sa na prdkavych maratonoch niekedy nezastavim na obcerstvovacke a niekedy si tam este dupnem aby som vyuzil toho, ze nemam taku spotrebu ako ini alebo si veziem 2 x 7.5 dcl bidon a ini napr. iba 1 x 5 dcl bidon.
Co sa tyka bezpecnosti tak tuna podla popisu bola mala skupina cize neviem ako mohol byt nastup zvysku skupinky nejak objektivne nebezpecny.
ďakujem
k tomu neútočeniu na bufete, to je niečo ako neútočiť na žlťáka, keď má technické problémy, skrátka nepísané gentlemanské pravidlo.. samotný akt brania vody alebo musetky v rýchlosti je dosť nebezpečný a už bolo skrz toho x pádov... plus sa pretekár na to prebranie maximálne koncetruje, lebo napr. keď je teplo tak na tej vode je závislí jeho úpech / neúspech no a keď v tom čase niekto nastúpi, tak sa na to oveľa horšie reaguje... pretože to jednak neskoro zbadá a ešte má aj plné ruky práce s tým prebratým občerstvením...