Ano, dokonca par ludi s vysunutymi sedlovkami. Hadam sa nepaci?
sem tam som aj nasadol na bike .. strmsie pasaze som sa veru neodvazil, prvy rok jazdim full, aspon som zistil ze sa veru je este kam posunut v technike zjazdovania
Prvy krat som ju isiel tiez s vypulenymi ocami , kotulal sa na zltej a aj som nieco stlacil Ked to ides rovno rozbehnuty z cervenej z Mincola, tak aspon za mna je to najlepsia vec v okoli
pocul som nejake chyry, ze sa znova da jazdit z kobylia pod kozol? nejaki doborovilnici to precistili, nejake info k tomu?
co konkretne myslis ? tu spojku-singel na vrch medzihorskej-prepoj na kozlac zo sedla kobylie? ano je prejazdny
od chaty po sedlo bolo na tej ,teraz uz ceste ,trochu bordelu, ale dalo sa...
Nie, to nemyslí. Má tam byť novo prečistený chodník z Kobylia popod Kozol. V nedeľu som stretol na Sačnom troch čo tam išli - predtým tam ešte neboli.
Ja som šiel potom po zelenej z Holí a hľadal som to, ale našiel som makový.
a je to cele precistene? ci z ktorej strany zacali? od sedla ci od zelenej? zo zelenej to zacina oproti modrej odbocke na cipcie a zo sedla je to ako keby pokracovanie chodnika od chaty...
jaj ty myslis tuto stranu no jednotku ceknes lahko ,je kusocek vpravo ked zides skocis cez tie tri padnute stromy a mas odbocit dolava dole k jarceku...skusit ist na spoj s cislom 2 a uvidis ,ked bude cas mozem to ceknut ,keby dali aj tie stromy vyssie na zelenej by bolo fajn ...
katko : zeby to akurat tebe "dupacovi" malo vadit
keby len papekov ,ked som tam bol naposledy ,tak tam lezali tenke bucky krizom krazom ,ani pesi bez biku sa dobre nedalo ist mordor jak sfina...preto som zistoval ,ze ktory to cistia ,lebo henten sa mi nezdal ako "dobry napad"
Máš pravdu, mal som akosi hlavu pomútenú. Je to asi tento na strane Medzihorskej, bol to čistiť aj brat V. Tichého (že vraj...), takže bližšie info na BikeZA.
Nic v zlom ale Kozol (ta zelena cast) je 5. stupen ochrany kde je vyslovne zakazene 'precistovanie' a podobne blbosti, tak sa fakt sa cudujem, ze nemate kde chodit lebo je to hadam jedina oblast v Lucianskej MF.
Inak ked sme pri tom Kozlovi, nikdy som na nom za tie roky nebol. Ako sa nan dostanem napeso? Ide hore nejaky chodnik - popr. je z vrcholu nieco vidiet?
Igor to nebol cistit, pokial viem tak to cistili lokali z Teplic ale Igor spominal ze sa tam chystaju, tak asi odtial pochadza tato dezinformacia
palo14 pokial by to sluzilo len ako prepoj z Kobylia do medzihorskej, tak v tom nevidim problem, tam to (podla mapy) ide po hranici 5.stupna. Problem moze byt ak ten chodnik pokracuje az okolo celeho kozla.
Nic v zlom ale Kozol (ta zelena cast) je 5. stupen ochrany kde je vyslovne zakazene 'precistovanie' a podobne blbosti, tak sa fakt sa cudujem, ze nemate kde chodit lebo je to hadam jedina oblast v Lucianskej MF.
ak si vsimnse ten chodnik takmer nezasahuje do uzemia Prtiodnej rezervacie Kozol, v realite nezasahuje vobec, kedze na vychodnej casti je zarastena ruban a ten chodnik schadza do doliny pred hranicou PR, ako spomina jx ide len o prepojovak do medzihroskej a prave preto som sa tu pytal na to
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sem tam som aj nasadol na bike
co konkretne myslis ? tu spojku-singel na vrch medzihorskej-prepoj na kozlac zo sedla kobylie? ano je prejazdny
od chaty po sedlo bolo na tej ,teraz uz ceste ,trochu bordelu, ale dalo sa...
Ja som šiel potom po zelenej z Holí a hľadal som to, ale našiel som makový.
No paráda
katko : zeby to akurat tebe "dupacovi" malo vadit
http://uzemia.enviroportal.sk/main/detail/cislo/835
http://polis1.webnode.sk/news/kozol/
https://www.youtube.com/watch?v=FgPt_2Ephfo
palo14 pokial by to sluzilo len ako prepoj z Kobylia do medzihorskej, tak v tom nevidim problem, tam to (podla mapy) ide po hranici 5.stupna. Problem moze byt ak ten chodnik pokracuje az okolo celeho kozla.
http://uzemia.enviroportal.sk/main/detail/cislo/835
ak si vsimnse ten chodnik takmer nezasahuje do uzemia Prtiodnej rezervacie Kozol, v realite nezasahuje vobec, kedze na vychodnej casti je zarastena ruban a ten chodnik schadza do doliny pred hranicou PR, ako spomina jx ide len o prepojovak do medzihroskej a prave preto som sa tu pytal na to