Sak jasne. Dvaja debili sa stretli. Kopat do auta za jazdy.... Fakt rozum. Lenze vodic sedanu chcel vytlacit motorkara a nezvladol manever. Tak mu treba. A ako zvycajne doplatil na to nevinny.
Po****ny zememeraci.... Vyjazd z dialnice do KE smerom z PO. Tiahla pravotociva zakruta a v nej 60. Samozrejme nikto ju nedodrziava.
Idem si cez zakrutu asi 80, obieha ma velke suv. Zaradil sa predomna lebo ho tlacil iny sportiak. Ved klasika.... a zrazu obaja dementi prask na brzdy predomnou... Uz som si prehliadol zvodila, ze kde opriem auto, no cele zle.
Na konci zakruty za krickami stala biela dodavka za nou stali dvaja typci v reflecnych vestach s trojnozkou a merali. Lenze to neboli policajti ale realny zememeraci ktori zameriavali buducu krizovatku.
toto neplati vzdy, vyskytuju sa aj vodici s bikami na streche ci nosici, ktori su voci cyklistom bezohladni.
aj by som napisal konkretnejsie, ale zase by tu boli len rozbroje.
Ked pozeram tu zakrutu, neviem ci to splnuje normy o uhle zakruty na dialnici, asi ani nie a este to konci vyjazdom, tak je jasne, preco tam dali 60tku. Keby to odkrikovali, tak na zapade 110 s obmedzenim za mokra, 90 pre istotu a na vychode to musi byt 60tka, kedze kazdy slusny vodic jazdi +20, drsnejsi jazdia +30 a najvacsi frajeri si trufnu aj +50 co je tak na hrane
toto neplati vzdy, vyskytuju sa aj vodici s bikami na streche ci nosici, ktori su voci cyklistom bezohladni.
Keď mám bike na streche tak oveľa zodpovednejšie cyklistov obieham, pribrzdím, aj v protismere brzdím a dávam sa ku krajnici, aby blázni pri obiehaní toho cyklistu nevytlačili. Keď idem bez biku, tak sa občas pozabudnem...
Mám z toho zmiešané pocity. Traja idete do zákruty rýchlejšie ako povolená rýchlosť a ty napíšeš, "Po****ny zememeraci..."
Z toho popisu najma nie je jasne, ci blokovali pravy jazdny pruh, alebo len ten odbacaci na moste. Ak blokovali pravy pruh, tak su uplni k.....
Po....ny urcite su, lebo co som si vsimol, tak dobrym zvykom pri planovanych veciach na dialnici byva blikajuca sipka 1-2km predom o pracach na ceste a to aj pri veciach, kedy vobec nezasahuju do praveho pruhu. (kosenie travy z odstavneho pruhu).
Myslim, ze vychode neni dialnica, ktora splna predpisy. Aktualne je ta zakruta vykosena a prehladna az po most.
Dalsie take haluze ktore tu mame: 60 na uplne miernej zakrute na vjazde do PO, naopak v opacne klopenej zaktrute uz obmedzenie nedali. Autobusova zastavka v pruhu rychlostnej cesty, semafor na dialnici atd atd... urcite ma este niekto doplni.
Zememeraci stali aj trojnozku mali rozlozenu na krajnici za mostom. Nikoho neobmedzovali, len napadne pripominali policajtov.
Izzy68:
na zapade sa zvykne jazdit v obci 50-60, velmi velki ponahlaci jazdia 70. Na vychode sa jazdi 70-80, ponahlaci 90 a velki ponahlaci 110. Mimo obce ani nebudem pisat .. ale v tomto pripade som slovom zapad mienil skor civilizovane krajiny ako Rakusko a dalej. Ale v podstate sa da uz povedat, ze Bratislava a okolie sa uz mierne scivilizovala. Percento abnormalnych soferov je vyrazne (mozn aj radovo) nizsie ako na vychode. Vratane alkoholu za volantom, ale tym nemam na mysli nic do 0.5% promile /pivo,dve/
110mat110: ak myslis semafor v Presove, cez ktory sa ide na dialnicu, tak to nie je dialnica. Ale semafor ako taky na dialnici byt moze, ale to asi nemyslis ten. Inak tiez si myslim, ze ta dialnica PO-KE nesplnuje dialnicu. Ale tak .. co uz. Hlavne, ze sa konecne pohli s tym obchvatom, lebo je to peklo. Aj ked mi nie je jasne, preco to riesili takto, lebo tam sa dalo poriesit imho uz skor nieco, aj bez tunela. Zrejme cakali na lepsi "tunel". Tu v BA su tiez specialitky na obvat. Zakon o vyvlastneni uz pri navrhu, 2 platne uzemne rozhodnutia, archeologicke nalezisko .. som zvedavy co bude dalsie
vidis a na tom odkaze hned vidno kyticky popri ceste, tak uz vieme preco tam tu rychlost znizili. hlavne ked kazdy jazdi tolko ako je na znacke +20
Tie kyticky - ak si dobre pamatam, bol to motorkar na mokrej ceste a vtedajsich povolenych 130 tam nesiel ani nahodou. Skoncil rozplesknuty v tej betonovej zatarase ktoru tam vidno tiez. Po jeho nehode tam nadalej bola niekolko rokov 130.
Takze aby sme vedeli preco tam dali 60 - dali ju tam az minuly rok pretoze zacali stavat napojenie na Vajkovce a dalej ma dargov - co je predlzenie dialnice. Zakruta kde dali 60 je planovana ako pripojka z dialnice D1 na R4 do KE.
Preco ale zaroven nedali znacku koniec dialnice pred tu zakrutu - to vie asi len ten, kto nechcel zo statistik dlzky dialnic na slovensku ubrat 1 kilomenter. A tak mame dialnicu kde je trvalo obmedzena rychlost na 60. Je to este dialnica?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Idem si cez zakrutu asi 80, obieha ma velke suv. Zaradil sa predomna lebo ho tlacil iny sportiak. Ved klasika.... a zrazu obaja dementi prask na brzdy predomnou... Uz som si prehliadol zvodila, ze kde opriem auto, no cele zle.
Na konci zakruty za krickami stala biela dodavka za nou stali dvaja typci v reflecnych vestach s trojnozkou a merali. Lenze to neboli policajti ale realny zememeraci ktori zameriavali buducu krizovatku.
https://www.google.sk/maps/@48.7903697,21.3128218,3a,75y,186.35h,84.48t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJHmK5UmO8v8I2q8H5K4KRQ!2e0!7i13312!8i6656
https://www.google.sk/maps/@48.7903697,21.3128218,3a,75y,186.35h,84.48t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJHmK5UmO8v8I2q8H5K4KRQ!2e0!7i13312!8i6656
vidis a na tom odkaze hned vidno kyticky popri ceste, tak uz vieme preco tam tu rychlost znizili
hlavne ked kazdy jazdi tolko ako je na znacke +20
Keď mám bike na streche tak oveľa zodpovednejšie cyklistov obieham, pribrzdím, aj v protismere brzdím a dávam sa ku krajnici, aby blázni pri obiehaní toho cyklistu nevytlačili. Keď idem bez biku, tak sa občas pozabudnem...
Z toho popisu najma nie je jasne, ci blokovali pravy jazdny pruh, alebo len ten odbacaci na moste. Ak blokovali pravy pruh, tak su uplni k.....
Po....ny urcite su, lebo co som si vsimol, tak dobrym zvykom pri planovanych veciach na dialnici byva blikajuca sipka 1-2km predom o pracach na ceste a to aj pri veciach, kedy vobec nezasahuju do praveho pruhu. (kosenie travy z odstavneho pruhu).
Dalsie take haluze ktore tu mame: 60 na uplne miernej zakrute na vjazde do PO, naopak v opacne klopenej zaktrute uz obmedzenie nedali. Autobusova zastavka v pruhu rychlostnej cesty, semafor na dialnici atd atd... urcite ma este niekto doplni.
Zememeraci stali aj trojnozku mali rozlozenu na krajnici za mostom. Nikoho neobmedzovali, len napadne pripominali policajtov.
na zapade sa zvykne jazdit v obci 50-60, velmi velki ponahlaci jazdia 70. Na vychode sa jazdi 70-80, ponahlaci 90 a velki ponahlaci 110. Mimo obce ani nebudem pisat
110mat110: ak myslis semafor v Presove, cez ktory sa ide na dialnicu, tak to nie je dialnica. Ale semafor ako taky na dialnici byt moze, ale to asi nemyslis ten. Inak tiez si myslim, ze ta dialnica PO-KE nesplnuje dialnicu. Ale tak .. co uz. Hlavne, ze sa konecne pohli s tym obchvatom, lebo je to peklo. Aj ked mi nie je jasne, preco to riesili takto, lebo tam sa dalo poriesit imho uz skor nieco, aj bez tunela. Zrejme cakali na lepsi "tunel". Tu v BA su tiez specialitky na obvat. Zakon o vyvlastneni uz pri navrhu, 2 platne uzemne rozhodnutia, archeologicke nalezisko .. som zvedavy co bude dalsie
Tie kyticky - ak si dobre pamatam, bol to motorkar na mokrej ceste a vtedajsich povolenych 130 tam nesiel ani nahodou. Skoncil rozplesknuty v tej betonovej zatarase ktoru tam vidno tiez. Po jeho nehode tam nadalej bola niekolko rokov 130.
Takze aby sme vedeli preco tam dali 60 - dali ju tam az minuly rok pretoze zacali stavat napojenie na Vajkovce a dalej ma dargov - co je predlzenie dialnice. Zakruta kde dali 60 je planovana ako pripojka z dialnice D1 na R4 do KE.
Preco ale zaroven nedali znacku koniec dialnice pred tu zakrutu - to vie asi len ten, kto nechcel zo statistik dlzky dialnic na slovensku ubrat 1 kilomenter. A tak mame dialnicu kde je trvalo obmedzena rychlost na 60. Je to este dialnica?