Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
posledný komentár: 13. 9. 2025 o 7:29
Ako kto, niektorí zo Stariny.
Ale trošku iné je v Tureckej, v krčme u Maka.
NEPI VODU, ROZTRHÁ ŤA MRÁZ!
Ale toto je poplatné ročnému obdobiu.
Ak by sa niekomu podarilo rozmaznut si konske oné (synonyma su: &#%@ alebo exkrementy) na tomto mieste a mal chut sa "podakovat" zodpovednej osobe tak ju najde na Cickach vozit deti na koni. Taky objemnejsi panko, v zelenom, s satkou na hlave a vrkocikom.
Vcera som ho hned po cine (350 metrov vyssie na chodniku) upozornil, ze by nebolo odveci to za svojimi zvermi aj odpratat mimo chodnika ale mal to totalne v
Ak tam "naslapne miny" najdete aj dnes alebo cez vikend, tak okrem toho ze je panko
Pravdepodobne aj ja zacnem mat totalne v
Ano, presne toto mu poviem ked sa bude rozculovat ze som mu vyplasil kona a on z neho skoro spadol. Dakujem za radu.
A tebe laco zelam, aby si nikdy na chodniku ci traili nenatrafil na podobne prekvapenie.
1. Su miesta kde to obist je veeeeelmi tazke
2. Su miesta kde ani len netusis ze tam na teba nieco take caka (napr. uzky chodnik zakryty travou naklanajucou za nad neho)
3. Su miesta a cas kde nestihnes rozpoznat fekalne nebezpecenstvo a zareagovat (napr. nocny vyjazd)
BTW: neporovnavaj svine s tym pankom, mohli by sa urazit.
Čonkin - filosofie o hovně :-)Otvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
už to tu určite bolo, ale je to fakt nadčasové ..
Asi zase to, čo som pôvodne ako reakciu napísal, a bude to zacyklené:
Dnes je nejaký vážny deň. Nikto nerozumie srande ani nadsázke.
btw: na hovna som nenarazil ani ziadne nezrazil