Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
2. prvy je cerveny a druhy je v vlavo
3. jeden isiel po blate a druhy len zmokol
Co som vyhral ?
tak toto radsej nekomentujem
Ideme rudohorsku 100
z Roznavy po modrej na skalisko, potom po cervenej do kosic
piatok 18:53 vlakom do RV prespanie v telocvicni a rano start
ten "mody" je šedý
pockaj pockaj, ja som myslel pobicyklovat sa a nie spachat ritualnu samovrazdu. to si nechavam na horala
ale skalisko je super, hlavne zjazdik k chate po zltej
na toto si ukecal aj Miča? neverim
Je to malý krok pre človeka, ale veľký skok pre ľudstvo. (Neil Alden Armstrong)
a tu nam konci evolucia jedneho zivocisneho druhu
tak to sa teda mýliš, alebo máš nedostatočné informácie
evolúcia je súhrn zmien priestoročasovej štruktúry vesmíru v jeho najširších známych meradlách. Extrapolácia pozorovaného javu rozpínania vesmíru vedie v súlade s nestacionárnymi relativistickými modelmi vesmíru k záveru, že vývoj celého známeho vesmíru sa začal zo superhustého stavu látky s extrémne vysokou teplotou asi pred 15 mld rokov.
Prvým známym procesom, ktorý vyvolal rozpíananie vesmíru a jeho štrukturalizáciu, bol big bang.
Druhým procesom je Mičova chuť na pivo
tak to sa teda mýliš, alebo máš nedostatočné informácie
evolúcia je súhrn zmien priestoročasovej štruktúry vesmíru v jeho najširších známych meradlách. Extrapolácia pozorovaného javu rozpínania vesmíru vedie v súlade s nestacionárnymi relativistickými modelmi vesmíru k záveru, že vývoj celého známeho vesmíru sa začal zo superhustého stavu látky s extrémne vysokou teplotou asi pred 15 mld rokov.
Prvým známym procesom, ktorý vyvolal rozpíananie vesmíru a jeho štrukturalizáciu, bol big bang.
Druhým procesom je Mičova chuť na pivo
pocuj ujo mudry, od nedele mam volno az do 4.7 tak sa hadam ozves a pojdeme bikovat
no, ja uz mam na sobotu naplanovane nieco, co by sa ti asi nepacilo cca.130km, z toho asi 50 po asfalte(nepytaj sa, preco
v nedelu ma byt "vysliapni si Jahodnu", koli udrziavaniu spolocenskych vztahov by som sa tam rad pozrel a po skonceni absolvoval nejake stredne velke kolecko po okoli (napr. minulorocnu trasu 50ky), nebranim sa ani zacleneniu nejakych zaujimavych usekov, pokial to nebude na ukor plynulosti jazdenia (postavanie, cakanie sa, tlacenie etc.)
velku cast z toho, co spominas, pojdem v sobotu, ale na tu folkmarsku skalu by som sa nechal ukecat...trasa 50ky prechadza pomerne tesne(cca3-4km)popri nej, viem si predstavit sa tam nejako dostat
vyslap bude podla mna koncit najneskor okolo 14:00
inac, dnes som tam bol(na Jahodnej), ale ta pokosena trava je dost naprd, nedostal som sa ani po to kriticke miesto, a uz ma smykalo
snad to spracu aspon z tej vyjazdenej stopy
...daj si Súľov - dlhú, taký pekný výletík...