Same dobre spravy pozeram, v MF sa ludia predbiehaju v cisteni chodnikov:
Vcera som siel z Visnovskej singlacom od konca zvaznice na konsku rit. V useku po studnicku pod utulnou bolo uz par rokov asi 6-7 obrovskych stromov, tento tyzden si dal niekto tu namahu a takmer vsetko prepilil, ostal len jeden, takze takmer cely singlac je az po modru prejazdny (az na to tlacenie ).
Vcera som siel z Visnovskej singlacom od konca zvaznice na konsku rit. V useku po studnicku pod utulnou bolo uz par rokov asi 6-7 obrovskych stromov, tento tyzden si dal niekto tu namahu a takmer vsetko prepilil, ostal len jeden, takze takmer cely singlac je az po modru prejazdny (az na to tlacenie ).
no dnes sme šli ten ľavý traverz Kobylia smerom na Kozol a bolo to v celkom slušnom stave...sem tam papeky, ale nič vážne aj do kopca treba zašliapnuť...na konci ten chodník ide kolmo ku horárni, ale asi sme mohli využiť aj pokračovanie po serpentínkach viac vpravo, len sme si to nevšimli akosi
ahojte. kvakob pojdem na par dni do cicmian, tak kebysi mal dakedy volno (prepodkaldam asi sobota) nesiel by si na nejaky vyjazd? resp. stvrtok- piatok niekto iny kto by mi ukazal este co som nejazdil - asi by som dosiel niekam autom a potom odtial, dikycko
uvidim kde co budem ,prinajorsom by sa dalo aj vecer ,prides autom ako minule a dame aspon single pri kunerade ,to je zachvilku....minule sme sli aj modru? ci len kozlac ...ostatne neviem co si uz bol ...dohodneme
modru a kozlac sme isli.. chcel by som anakondu cipcie? a co tam este mate resp. kludne ak niekto cez tyzden lebo mam dovcu tka chcem pojazdit trosku.. mozno si vytlacim jeden den aj na klak
Vzhledem k tomu, že téma má 738 stran, rovnou se optám a nekamenujte mě, jestli se to tu už řešilo, bo než bych to přelouskal budu mít fousatý děcka
Chtěli bychom vyrazit ze Žiliny do Strečna a pak stoupání na Minčol a pak až na Hornů Lůku, kudy je nejlepší sjezd směrem na Turčianske Teplice (myslím jen směrem, pokračujeme do Teplic, tak abychom nejeli sjezd na Martin)
to bude vediet Marinada
a to stupanie na mincol tiez premyslite, lebo ak pojdete po cervenej zo saracnikov (potazmo sedla javorina) hore, tak sa ti ostatni nepodakuju
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vcera som siel z Visnovskej singlacom od konca zvaznice na konsku rit. V useku po studnicku pod utulnou bolo uz par rokov asi 6-7 obrovskych stromov, tento tyzden si dal niekto tu namahu a takmer vsetko prepilil, ostal len jeden, takze takmer cely singlac je az po modru prejazdny (az na to tlacenie
Vcera som siel z Visnovskej singlacom od konca zvaznice na konsku rit. V useku po studnicku pod utulnou bolo uz par rokov asi 6-7 obrovskych stromov, tento tyzden si dal niekto tu namahu a takmer vsetko prepilil, ostal len jeden, takze takmer cely singlac je az po modru prejazdny (az na to tlacenie
Ty aj nieco tlacis 😃
to katko nerad derie podrazky, ja nemam problem s tlacenim/nosenim, inak sa niekedy ani neda
uz minulu nedelu to bolo prepilene
nemas v tom prsty nahodou? [=
ten jeden som tam nehal naschval aby tam nelozili motorkari
Chtěli bychom vyrazit ze Žiliny do Strečna a pak stoupání na Minčol a pak až na Hornů Lůku, kudy je nejlepší sjezd směrem na Turčianske Teplice (myslím jen směrem, pokračujeme do Teplic, tak abychom nejeli sjezd na Martin)
díky a snad někdo poradí
a to stupanie na mincol tiez premyslite, lebo ak pojdete po cervenej zo saracnikov (potazmo sedla javorina) hore, tak sa ti ostatni nepodakuju