profilovo aj dlzkou vyzera solidne, zalezi na ucasti ci sa z neho stane uznavane podujatie (ako si praju organizatori- aj ked na slovenske pomery si veria moc)
Pozeral som, ale popravde neviem si odhadnut za aky cas to dam, ale snad to babka tempo zvladnem. Ked nie, tak aspon potesim predposledneho ze nie je posledny .
Kopceky mam naplanovane tyzden pred pretekmi, teda vraciam sa 1.7. Cize bud budem v top forme alebo top unaveny .
Kazdopadne diky za info, idem vyplnat prihlasku, tesim sa.
Sustredko je asi silne slovo . Ale chapem co myslis, kazdopadne to tam nechcem vyhrat, len som zistoval ci fakt nebudem uplne uplne poslednucky s obrovskym rozostupom. Budu to moje druhe preteky v zivote (prve boli MTB), a celkovo sa mi len paci zucastnit sa organizovanych pretekov, obzvlast ked su blizko domova.
tak ako andrej pise, ak si aspon trochu zvyknuty jazdit v baliku (ked uz nic ine tak v skupine 4-5 ludi) tak po Brezno vydrzis a v druhom stupani si uz svoju skupinku najdes. urcite skus
eaten Tak jasne. Zavisi ako budete jazdit. Ak sa len rozjazdis, tak fajn, No unavu z objemov budes citit. No urcite sa neboj. Bude tam kopec pohodarov a retro jazdcov
Po Brezno sa balik hodi Klubovy kolega tam bol pred par rokmi a tiez niekto roztrhol balik a tak sa museli sami trapit aj prvych 40 km, ktore by inac sli zadarmo
ak niekto nie je zvyknutý jazdiť v balíku a navyše nemá dostatočnú výkonnosť či skúsenosť z pretekov, tak sa z balíku vyletí ľahko aj na rovine...viem o čom hovorím TdV bol v roku 2012 mojím prvým cestným pretekom
Tak podelim sa svoje pocity po prvych cestnych pretekoch . Pocasie idealne, trat super, az na par kratkych usekov paradne cesty co ma prekvapilo. Ale peloton si to daval z BB do BR sialenou rychlostou 45-50km/h, co som necakal tak hned v Slov. Lupci som bojoval spolu s odpadlikmi. Na vsetko som bol pripraveny, ale ten kopec v Molci ma teda dostal a musel som ho potlacit., na to som uz sil nemal. Prisiel som dobre zniceny a este stale som ale ma mvelmi dobry pocit zo seba. Dal som to pod 6h a nebol som posledny = ciel splneny. Snad aj o rok.
Jedine co by som vytkol ze tam bolo malo fotografov, cakal som aspon jedneho dvoch. Ale mozno to bolo tym ze som prisiel uz neskoro.
neviete ako dopadol (okrem toho ze tvrdo) pan co padol za druhou horskou premiou zhruba v tretej skupine? ten pad nevyzeral vobec dobre. kvoli comu siel k zemi?
Odletelo mu predne koleso, ale neviem ci to bol dovod alebo uz nasledok padu. Ale neviem ako moze odletiet koleso od biku ked ta len slahne na zem a o nic nenarazis...
Chalan co padol - Tomas, je od nas z timu. Otras mozgu a vela cestnych lisajov. Ale inak je OK.
Bicykel zobrali domov jeho rodicia. Zajtra ho maju pustit z nemocnice tak sme zvedavi ako zhodnoti bike ked ho uvidi. Odletene predne koleso zatial zostava zahadou.
Vela na cestne preteky nechodim, no v cyklistike neplati, ze za znecistovanie okolia je DSQ? Bordel z gelov bol vsade :/ To je fakt taky problem dat obal z gelu spat do dresu, alebo mat flasku s gelom?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kopceky mam naplanovane tyzden pred pretekmi, teda vraciam sa 1.7. Cize bud budem v top forme alebo top unaveny
Kazdopadne diky za info, idem vyplnat prihlasku, tesim sa.
Po Brezno sa balik hodi
Jedine co by som vytkol ze tam bolo malo fotografov, cakal som aspon jedneho dvoch.
Bicykel zobrali domov jeho rodicia. Zajtra ho maju pustit z nemocnice tak sme zvedavi ako zhodnoti bike ked ho uvidi. Odletene predne koleso zatial zostava zahadou.