Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
S3 Lite za 25 Eur? Chlapče over si cenu a potom strieľaj. Ak vies za tu cenu zohnat, beriem 20ks.
Za málo peňazí málo muziky? Keď vieš jazdiť, obídeš celú sezónu na S33 Pro za 21 Eur a nepichneš.
Pozdravujem všetkých bikerov. Poprosím vás o radu. Na biku mám ráfik veľkosti ETRTO 622X17 a plášť Maxxis Detonator 700x32c. Jazdím prevažne asfalt, rozbité asfaltky a spevnené cesty. Poľné a horské cestičky nejazdím.Pravda je taká že sa v číslach nevyznám a po pár defektoch by som rád vymenil plášte. Aké plášte a akej veľkosti by ste mi poradili na výmenu? Môžu byť aj tenšie ako 32c? Za odpovede vopred ďakujem.
myslite ze este vydrzi par km? tufo high composite
Tak dnes skoncila,8 km domov na prazdnej..uz tri tyzdne cakam na plastovku,objednal som u Matusa,stalo sa Vam ze neodpovedal na maily?..pri tom na stranke ma dostupnost 2-5 dni..teda na jeden mi odpovedal
Tie tufo plaštovky C Hi-Composite Carbon 25mm.Neviete jak odvaluju valivý odpor a rýchlosť napríklad voči Vittoria pro IV, Continental .Nikde som nenašiel niake testy čo sa tika rýchlosti a wattaže na tufo.
všeobecne sa o nich hovorí že sú to kotvy proti iným značkám, ale merať to asi nikto nemeral, tiež som prešiel na iné značky a príde mi to subjektívne tiež lepšie. tufo už je aj dosť drahé, takže nie je vôbec dôvod kupovať zrovna túto značku.
100 ludi, 100 chuti. Ja napriklad jazdim oba Tufo uz takmer 20 rokov, ci na preteky alebo na trening. Tufo HiCC sa da kupit za 35€, co myslim je dost priatelna cena, ale samozrejme 25ky maju vacsi valivy odpor ako 23jky. Na trening ti to moze byt jedno, alebo este aj prinos (tazko na cvicisku.......).
Mna by ako obchodnika celkom zaujimala ta psychologia, ktora je za nakupom. Bez toho, ze by som chcel nejako podryvat - co vedie hobika zrejme bez nejakych vrcholnych zavodnych ambicii typu pripravit sa to top 10 celkoveho poradia na Tour, Giro, Vuelta, MS ... zaujimat sa o vsakovake testy volty, watty, ampere a cojaviem co este Tufo - su zahradne hadice, jazdne vlastnosti v porovnani s konkurenciou zrejme budu pozadu, ale to velmi neriesim, pre mna ako bezneho cyklistu so zdravym sedliackym rozumom je dolezita bezudrzbovost, vysoka odolnost voci defektu a takisto solidna kilometraz. Ale ako vravi Strejdo, 100 ludi, 100 chuti.
Myslim, ze tufa nebudu az take zle, ked ich pouziva team gasprom rusvelo http://rusvelo.pro/technologies/. Niekedy clovek pozera preteky v telke, rovna, hladka cesta tak, ze u nas na Slovensku je taky asfalt mozno na novom parkovisku a hned defekt. Jak pozeram, tak pozeram, nikde ziadny drsny asfalt na tych pretekoch. Jasne, ze moze clovek dostat defekt na dajakom klinci alebo skle. Ale tufo hiccc, resp. elite ride su na nase cesty najlepsie, ale ak chce niekto menit 2x do mesiaca galdu kvoli defektu, je to jeho vec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za málo peňazí málo muziky? Keď vieš jazdiť, obídeš celú sezónu na S33 Pro za 21 Eur a nepichneš.
Tak dnes skoncila,8 km domov na prazdnej..uz tri tyzdne cakam na plastovku,objednal som u Matusa,stalo sa Vam ze neodpovedal na maily?..pri tom na stranke ma dostupnost 2-5 dni..teda na jeden mi odpovedal
http://www.procycling.sk/katalog/plaste-a-galusky/cestna-plastovka-tufo-c-hi-composite-carbon
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/galuska-tufo-hi-composite-carbon/925
TUFO Hi-Composite Carbon 700x25C galuska, čierna
50,99 €
MOC 64,99 €