Chlapi parádne roboty tu popribúdali klobúk dolu, keby som to tak ja vedel... Ale predsa pridám aj ja čosi dokončené. Beštia Jagdpanther je staršieho dáta - vlastne moja prvá technika, takže bez pokročilých techník, ktoré by si tento stroj zaslúžil - pridám ho kvôli tým neskutočným tvarom... Nedávno dokončená Bf 109F-4 pilot eso "Assi" Hahn je taký môj štandard, skúšal som shading... naživo to je lepšie... Nasledovať by mal Ferdinand na spôsob Kursku, kde sa chcem už trochu pohrať (trénoval som) a v leteckej časti G-2 zo série Bf 109 od eduardov - už kultovka myslím... všetko 1/48. Ospravedlňujem sa za fotky...
Perfektné, milujem nemeckú druhovojnovú vojenskú techniku. BF-109 , moje najoblúbenejšie lietadlo z tohoto obdobia. A nemecké tanky to je bez komentára. Čo sa však týka ručných strelných zbraní tak tu zas u mňa vedú USA (s výnimkou MG-42 ) Ale inak klobúk dole, krásne práce. Ja som lepil modely na zedéške, škoda že som pri tom neostal. Ešte mám stále nedostavaný Junkers Ju 87 G-2. Snáď ho raz dokončím
Dík. Je tam pár vecí čo sa nepodarilo, alebo už nebola sila opraviť, ale celkovo sa na to dá pozerať.
Hadíky boli paradoxne asi najľahšia vec celej stavby. Stačí správne nariediť farbu a ono to ide samo.
Hlavne ten dekal kríža na trupe, nastrikať by ho bolo lepšie riešenie. Ale inak valíš, ja za rok stihnem dokončiť tak jedu sedemdvojku a popri tom dajakú jednu dve stoštyrydsaťštvorku.
Ten na trupe je ešte OK, ale tie spodné... no nič, mám ponaučenie, že Hasegawa dekály už nikdy viac. Strašne tvrdé, vodičky pomohli len málinko.
Tak ono bez záväzkov sa to ľahko valí Plus ja som si toto hobby naordinoval ako terapiu po práci, takže sa snažím každý deň trocha niečo urobiť.
Na 1:144 by som nemal nervy, to by som asi po chvíli rozšlapal ak by som to chcel robiť na slušnej úrovni.
Nie som modelár, ale nedalo mi neuverejniť tieto cca 3 metrové modely, ktore lietali až 200 km rýchloťou, v Model City v Hlubokých Mašuvkach(pri Znojme) ako skutočné "stíhačky", cena okolo 15 000 euro, väčšinou rakušani.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=58120c01&idColor=86#T=C&C=86
Jeden stud je 8mm, takže M-motor je 48x32x24mm a battery box 88x56x32mm
Junkers Ju-188 E I./KG66, Leutenant Hans Altrogge, (TN) Pathfinder, Summer 1943- Spring 1944
1:72 Hasegawa
Hadíky boli paradoxne asi najľahšia vec celej stavby. Stačí správne nariediť farbu a ono to ide samo.
(edit)
Tak ono bez záväzkov sa to ľahko valí
Na 1:144 by som nemal nervy, to by som asi po chvíli rozšlapal ak by som to chcel robiť na slušnej úrovni.