Trail cez Färmeltal pri Adelbodene (jazdi sa tam svetak v lyzovani), vyhlady pekne ale trail katastrofa, snad 20krat som musel zosadnut a preskakovat elektricke plotiky kedze farmari si to natahali krizom krazom cez turisticke trasy plus kravske hovna aj za usami....
35km/1600hm
Zopar od martinlm z dnesheho Vsetina. Zajazdili sme o nieco menej ako bolo planovane, lavica nakopla kamosa na OTB dopad. Dotlceny slusne, v BA sme ho radsej na pohotovst zobrali a vyzera to na mesiac dlahu na prst (nieco nalomene a odtrhnute), inak len plno modrin, odrenin, zopar mensich trznych ran a podobne. Snad to bude bez nasledkov.
Jaaj akorat ked tam nie som ides do cicman? mohla si minuli vikend heh.. Ale ako kukam tak si bola v zliechove kuknut aspon toho masoveho vraha....
no my s Elle dneska wienerwald trails sme sa nechali inspirovat silva.fotiek sme moc nerobili - ale ja mam jednu a elle tiez nieco snad prida
Sobotňajšia VF. Z Ľubochne cez RK do Revúc potom Chýžky - Chata pod B. - Belá Dulice Sklabiňa a cez sedlo s5 do Ľubochne. Vzhľadom na neskorú dobu a počasie sme museli vynechať Krížnu ale aj tak pekných 93km
Ako nech sa na mna nik nehneva , to čo sa začalo stavat v Cechách je už trocha moc, (Life of trial, Boskovice, Lipovske Stezky,Moravsky Kras) vsetko rovnake uhladene traily bez akýkolvek skokov naviac na malých kopcoch. Ledva chytis ten flow a pocit a už je koniec nehovoriac o niektorých kde musís permanetne prislapavat a tocky riadne uzavrete. Ako ok pre rodiny s malymi detmi ale vsetko je jazditelne aj na HTcku tak naco tie celeodpružené bicykle. Ziadna možnost flow ci skokového a technického jazdnia. Nastastie je aj vela možností ,kde sa dá aj dobre zajazdit, ale ides pojazdit nejake traily niekolko 100km od domu a nakoniec zistis ze si radsej mohol ostat doma a jazdit si tie svoje oblubene, Poprípade si spravit radsej cyklovýlet.
Predtym ako niekam idem 100 a viac km tak si zistim co priblizne mozem ocakavat Videi na YT je dost hadam odvsadial takze to nieje problem vopred pozriet
Ako nech sa na mna nik nehneva , to čo sa začalo stavat v Cechách je už trocha moc, (Life of trial, Boskovice, Lipovske Stezky,Moravsky Kras) vsetko rovnake uhladene traily bez akýkolvek skokov naviac na malých kopcoch. Ledva chytis ten flow a pocit a už je koniec nehovoriac o niektorých kde musís permanetne prislapavat a tocky riadne uzavrete. Ako ok pre rodiny s malymi detmi ale vsetko je jazditelne aj na HTcku tak naco tie celeodpružené bicykle. Ziadna možnost flow ci skokového a technického jazdnia. Nastastie je aj vela možností ,kde sa dá aj dobre zajazdit, ale ides pojazdit nejake traily niekolko 100km od domu a nakoniec zistis ze si radsej mohol ostat doma a jazdit si tie svoje oblubene, Poprípade si spravit radsej cyklovýlet.
v tom pripade ti odporucam ist pozret do Bielsko-Biala, podla mna x krat lepsie pojazdenie ako Rychlebky a je to tu kusok. Zajtra idem uz druhy krat a tesim sa ako male deco
No doteraz som nepozeral, automaticky som myslel, ze to bude na sposob Rychlebskych, teda aspon cosi z nich, kedze su vzor. Sorry za ten Trutnov ten vypada ok aspon z videa
BAV Vsetin - to sa neda nazvat inak ako nevyuzity potencial...zabavit sa tam da velmi fajn sirokej skupine bikerov (2x som bol a velmi rad pojdem znova, ale vyzera ze eurofondy na projekt pred par rokom dosli a dalej ani tuk...ani udrzba, nieto doladovanie trailov ci rozvoj...ako keby utal..
Vsetin sa oplati prespat, kusok je bikepark Kycerka, aby sa aj povlekovalo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://1drv.ms/f/s!AvV6xW22pYeCg5Mnv09Ux5S38sr8HA
35km/1600hm
https://www.relive.cc/view/1086393425
Jaaj akorat ked tam nie som ides do cicman?
no my s Elle dneska wienerwald trails sme sa nechali inspirovat silva.fotiek sme moc nerobili - ale ja mam jednu a elle tiez nieco snad prida
aké to tam je? tiež sa tam s drahou chystáme
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1882362188683225
v tom pripade ti odporucam ist pozret do Bielsko-Biala, podla mna x krat lepsie pojazdenie ako Rychlebky a je to tu kusok. Zajtra idem uz druhy krat a tesim sa ako male deco
Vsetin sa oplati prespat, kusok je bikepark Kycerka, aby sa aj povlekovalo
Trutnov vyzera dobre