Ahojte, zachytili Ste tu nejaku trasu mimo asfalt z Bardejovskych kupelov do Krynice? Prejst 473 stranok fora mi potrva tyzden Alebo - nema niekto takuto trasu vyklikanu, resp. prejdetu?
Skusim nieco. Ale mam pokazeny sukromny pocitac a zaznamy su v nom, na pracovnom nemam google earth (nemozem si tam instalovat co sa mi zachce) a hladat v zalohach medzi stovkami gpxiek sa mi nechce.
Tak aspon naklikam nieco nahrubo: B.Kupele- sedlo ceresna (alebo po cervenej alebo po kupelnom chodniku kde ide cervena v smere na Bardejov - len ostavas na chodniku ked cervena stoci vlavo) - po zltej na Mnichopvsky potok - Zlate -na hornom konci obce vlavo smer na Tvarozec - v tvarozci okolo kostola a ihriska hore na Gaboltov - tam trocha asfaltu Petrova - Fricka - hranica s PL - na hranici mozes skusit na Certez po polskej zelenej ale skor odporucam ist na Izby a tam vlavo po panelovke na Mochnaczku. A tam sa rozhodni, ci pojdes ako som naklikal alebo skusit vyslapat na Huzary - nespominam si, ake to tam je. (viem ze zlta od severu na Huzary bola fajn ale zelena s cervenou - fakt si nespominam)
FYI: existuje mnoho inych tras, viac aj menej brutalnych co sa tyka nastupanych metrov, ale tato by pre zaciatok mohla byt.
Napriklad tieto dve. 5 ide ces Wysowu - dalsie miesto bohate na mineralne pramene.
A ak by si nemal dost stupani a chcel atakovat nastupanych 2500m tak 100m pred Stebnikom vpravo a cestou az na Maguru (tesne pred vrcholom ako sa stoci v lese doprava treba trochu potlacit) a z nej do kupelov.
Attachment:
export (5).gpx
6 je viac asfaltova ale myslim si ze po ceste do Krynice, motani sa v Krynici moze byt aj taka.
Attachment:
export (6).gpx
(Ano, klikam v cykloatlase.cz)
BTW: ak to das cele bude to dost zahul, ale da sa to.
V nedeľu som z Livova vybehol na Kráľovu studňu, kvôli poobedným búrkam som musel zmeniť plán a do Krynice som už nešiel a tak som sa len pomotal po okolí. Výhľady nádherné, okolie tiež, výhliadka na Kráľovej studni super , myslím že OZ Kráľova studňa (a partneri) môže slúžiť ako príklad ostatným. Chcem sa ale zas miestnych opýtať, ako to vyzerá s priechodnosťou hrebeňa od štátnej hranice nad Kurovom cez Kráľovu studňu až po Obručné. Prejazdnosť, tráva, blato, kamene .....??? Pýtam sa len preto, pretože ešte aj v nedeľu som videl v lese jedného dobrovoľníka na Zetore, ako úspešne rozhrabáva nad Lenartovom cestu na zelenej TZ.
Kazdy si tu bicygluje kadzi-tadzi . Aj my boli cez vikend vof Slavosovskym tunelu ,, ako inac z priatelmi z Kosic . Okolo BJ bicygluje asi iba ViloM
Vilo je to lepsie ist Obrcne - Kurov. Mozes si to predlzit do sedla nad Frickou . POtom zjazdovat do Fricky. Na hranici bude urcite mokro a miestami aj blato - Ci tam tazia to neviem . Najhorsi bude asi zjazd do kurovskeho sedla
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z tohto výjazdu gpx neočakávajte. Je to prísne tajné.
Aj ja som bol ...
16.7.2017Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Jaro, zaujímavé videjká
Tak aspon naklikam nieco nahrubo: B.Kupele- sedlo ceresna (alebo po cervenej alebo po kupelnom chodniku kde ide cervena v smere na Bardejov - len ostavas na chodniku ked cervena stoci vlavo) - po zltej na Mnichopvsky potok - Zlate -na hornom konci obce vlavo smer na Tvarozec - v tvarozci okolo kostola a ihriska hore na Gaboltov - tam trocha asfaltu Petrova - Fricka - hranica s PL - na hranici mozes skusit na Certez po polskej zelenej ale skor odporucam ist na Izby a tam vlavo po panelovke na Mochnaczku. A tam sa rozhodni, ci pojdes ako som naklikal alebo skusit vyslapat na Huzary - nespominam si, ake to tam je. (viem ze zlta od severu na Huzary bola fajn ale zelena s cervenou - fakt si nespominam)
FYI: existuje mnoho inych tras, viac aj menej brutalnych co sa tyka nastupanych metrov, ale tato by pre zaciatok mohla byt.
A ak by si nemal dost stupani a chcel atakovat nastupanych 2500m tak 100m pred Stebnikom vpravo a cestou az na Maguru (tesne pred vrcholom ako sa stoci v lese doprava treba trochu potlacit) a z nej do kupelov.
6 je viac asfaltova ale myslim si ze po ceste do Krynice, motani sa v Krynici moze byt aj taka.
(Ano, klikam v cykloatlase.cz)
BTW: ak to das cele bude to dost zahul, ale da sa to.
Vilo je to lepsie ist Obrcne - Kurov. Mozes si to predlzit do sedla nad Frickou . POtom zjazdovat do Fricky. Na hranici bude urcite mokro a miestami aj blato - Ci tam tazia to neviem . Najhorsi bude asi zjazd do kurovskeho sedla