Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 5. 2023 o 8:28
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
že si si zabudol vypnut stravu a siel si autom:) Mne sa to už stalo
zmyslom je asi byt prvy v tabulke. lebo inac ani ja nevidim priliz zmysel porovnavat si pisulakov ci ma niekto 50s alebo 54s.
BTW Ramon,
bez nejaky flamov ani nechcem vyvolavat ziaden fight - vysvetli mi prosim preco maju doktori potrebu vsade uvadzat svoj titul. A este aj v takej app ako Strava, ktora je cisto sportoveho charakteru. (vidim, ze si na Strave zaregistrovany aj s titulom).
peace...
ps: Ja mam 2 tituly ale okrem vyslovene uradnych veci ich nikde neuvadzam.
Ak si na strave pozri si môj profil , danú trasu a čas na segmente ktorý som dosiahol ... a ak by si to vsetko zvládol , zistil by si , ze daný čas na segmente bol dosiahnutý ku koncu výjazdu , nevracal som sa ani som na konci vyjazdu nenasadol žene do pristaveného autá
Mne sa to nestáva ze by som cestoval autom so zapnutým zariadením ... ale je to jedno nie , hlavne ze nás to baví a po troske sa aj vďaka STRAVE zlepšujeme
A poznáš to : " ... veľký pes *****t; . Tak preložením pre tých " pomalších " : " je prirodzenou vlastnosťou ľudí sa zdokonaľovať , posúvať sa dopredu , byť lepší ..." je to hybnou silou ľudstva a v prenesenom slova zmysle , význame aj ja sa snažím zlepšovať , dosiahnuť svoje maximum ... ale pokial ti ma slúžiť bike len na jazdu na zmrzku , stravu a obdobne aplikácie nepotrebuješ
No to bolo na margo *****a s ebikami, alebo upravovanim .gpx
Mne sa to nestáva ze by som cestoval autom so zapnutým zariadením ... ale je to jedno nie , hlavne ze nás to baví a po troske sa aj vďaka STRAVE zlepšujeme
Ved to je to, že nemám ta v priateloch a dany segment nepoznám, asi si ho siel naplno a vedel si kde zacína, tak dobry cas
Ramon1 nechcem do teba rypat ale ked si vsimnes na danom segmente kto tam mal aku priemerku pri akych tepoch a watoch, pride mi to skor, ze ti zblbli hodinky, alebo si stratil signal alebo neviem co...
2 Roman Jacko MUDr. Apr 5, 2017 29.5km/h 138bpm 192W - 58s
3 Peter Maursky Jul 13, 2014 21.1km/h 169bpm 323W - 1:21
4 Mariusz Danel Jun 30, 2016 20.9km/h - 451W - 1:22
5 Jan Suvak Apr 9, 2017 19.0km/h 178bpm 328W - 1:30
Pri vsetkej ucte k tvojej vykonnosti, Mariusz Danel je ina liga a viem, ze to tam neflakal
Janči veď som to napisal a popravde tento konkrétne dosiahnutý čas nepovažujem za smerodajný a tiež mam pochybnosti ci nezlyhala strava ... a vieš ty co ak mi povieš ako tak ja ho vymažem nech je pokoj a skúsim nabudúce
Skus ceknut na garmine aky mas cas v tom segmente, mozno je aj vytvoreny nakolko aj na garmine ludia nahadzuju segmenty aj ked nie az tolko ako na strave
nevidel som niekde u teba na rajdoch fenixy? ci som len zle videl alebo si predal
mas dost omedzene videnie
vidis bud cierne,alebo biele,nic medzi..