Synovi som poskladal bike na vozenie. Pouzite kolesa DT SWISS XR 10 pochadzaaju z mojho Scott Sparku a zadne koleso na os X12-142. Kedze synov ram vyzaduje klasicky QR, riesil som to pomocou adapterov. Pred par dnami pocas opravy defektu v terene som natrafil na zaujimavu vec. Kazeta spolu z orechom sa zosunula z osky. Defekt som opravil a vsetko funguje normalne. Doma mi to nedalo rozobral som znova zadne koleso a zistil som ze orech nie je nijako zaisteny na oske. Na cestaku aj na Sparku mam Mavicky kolesa a tam je orech dotiahnuty oskou. Pravdou je ze pouzity adapter z X12-142 na QR je domackej vyroby aj lahko vytiahnutelny. To je jedine co ma napadlo, ze keby bol tesnejsi voci oske tak by sa ani orech s kazetou nedal tak lahko stiahnut. Mate niekto skusenosti s udrzbou takychto kolies. Myslim ze naboj na tychto kolesach je DT 370. Oznacenie XR 10 je preto ze DT Swiss vyraba sady kolies pre Scott pod ich oznacenim.
Ano, hlavne aby tam nebola vrstva taka, kvoli ktorej tie zubky nedosadnu na seba uplne, lebo sa vydru , alebo husty lej by mal byt tiez ok. /jemne potriet a zotriet privela/
]ja som najskor pouzil Sram Military Grease vazelína PM600, neviem preco ale v zabere mi preskakovali zubky (star ratchet - zaber naprazno), potom som to cele vycistil a dal Shimano Grease a zatial OK. Ale musim povedat, ze neviem na 100% ci bol problem vo vazeline alebo pomohla rozborka a zborka.
]ja som najskor pouzil Sram Military Grease vazelína PM600, neviem preco ale v zabere mi preskakovali zubky (star ratchet - zaber naprazno), potom som to cele vycistil a dal Shimano Grease a zatial OK. Ale musim povedat, ze neviem na 100% ci bol problem vo vazeline alebo pomohla rozborka a zborka.
No to je presne to, ak das na star ratchet prilis vela vazeliny (a vela neznamena 1mm, skutocne sa to nema vazelinovat, to sa ma len potriet aby stycna plocha nebola sucha, nevazelinuje sa to), tak tie zubky proste nemaju sancu dosadnut na 100%. Vysledkom je v tom lepsom pripade, ze to preskakuje (lepsi pripad preto, lebo ta to donuti rozobrat a poriesit), horsi pripad je, ze to nebude preskakovat, alebo len vynimocne, ale zaber nebude uplne ok a vydrie to drazky , ale tak novy ratchet nestoji miliony .. preto sa musi pouzivat vazelina, ktora je tekutejsia. Tu SRAM nepoznam, ale shimano je celkom ok, pomerne riedka.
Ahoj.
Potreboval by som pomoc. Mám náboj DT SWISS 350 (ratchet). V plnom zábere (postavený zo sedla) hlavne v kopci to dosť výrazne prerušovane škrípe, puká. Zvuk ide od zadného kolesa (náboja). Vždy v zábere. Keď sadnem späť do sedla zvuk zmizne. Kolesá mám zhruba 3 mesiac. Čo to môže spôsobovať. Vopred ďakujem za radu a pomoc.
Na premazanie ratchetu ste neskúšali zelený finish line? Na zahraničných fórach to tam odporúčajú ako náhradu za drahú dt swiss vazelínu ?!
Ahoj. Myslíš pätku prehadzovačky? Skúsim sa pozrieť. Mám ešte jeden pár starších kolies a tie keď jazdím tak ten zvuk nepozorujem. Preto som aj vyhodnotil, že to bude pravdepodobne v náboji.
viete mi poradit, mam rafiky EX 471. Neviem na ne u nas zohant ani niple ani PHR podlozky. Kde by som ich zohnal? neviem ani ci hladam spravne niple. DT Swiss pise Pro Head ale teraz neviem ci Pro head Pro Lock alebo len Pro Head. Som z toho proste jelen
dobrý deň,
potrebujem zoservisovať zadný naboj DT Swiss X1800, existuje nejaky origo servis dt swiss ?
lebo nejde mi vymeniť zadne ložisko resp. nevedia mi ho vymeniť že je velmi zapečené to ložisko nejaké rady ako postupovať ?
"nevedia mi ho vymenit" - cize bol asi v servise, odporucam navstivit iny servis - niekedy to pomaha. nemusi byt zrovna speci na dt swiss, kazdy lepsi by to mal zvladnut
Tiež by som časom chcel vymeniť ložiská v zadnom kolese (po tých rokoch začínajú zadrhávať) neviem kam s nimi, na Orave je to so servismi na úrovni bieda (o ma definitívne donútilo všetko si radšej robiť sám). Zadné DT koleso som rozobral, ale na prednom sa mi doteraz nepodarilo dostať k ložiskám, tie kytky nie a nie dať dolu. Našťastie ide stále hladko ako čisto nové...
milos21: asi kombinacky s handrickou (ci skor bez), zovriet a vytrhnut, alebo postupne tocit v kruhu a vytahovat .. pozri toto video, oni su tam len mierne nalisovane https://www.youtube.com/watch?v=3dyAna9ld64 .. mozno pomoze nahriat. (predpokladam, ze mas nieco ako DT350, na 240tke by to slo lahko)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No to je presne to, ak das na star ratchet prilis vela vazeliny (a vela neznamena 1mm, skutocne sa to nema vazelinovat, to sa ma len potriet aby stycna plocha nebola sucha, nevazelinuje sa to), tak tie zubky proste nemaju sancu dosadnut na 100%. Vysledkom je v tom lepsom pripade, ze to preskakuje (lepsi pripad preto, lebo ta to donuti rozobrat a poriesit), horsi pripad je, ze to nebude preskakovat, alebo len vynimocne, ale zaber nebude uplne ok a vydrie to drazky , ale tak novy ratchet nestoji miliony .. preto sa musi pouzivat vazelina, ktora je tekutejsia. Tu SRAM nepoznam, ale shimano je celkom ok, pomerne riedka.
Potreboval by som pomoc. Mám náboj DT SWISS 350 (ratchet). V plnom zábere (postavený zo sedla) hlavne v kopci to dosť výrazne prerušovane škrípe, puká. Zvuk ide od zadného kolesa (náboja). Vždy v zábere. Keď sadnem späť do sedla zvuk zmizne. Kolesá mám zhruba 3 mesiac. Čo to môže spôsobovať. Vopred ďakujem za radu a pomoc.
Na premazanie ratchetu ste neskúšali zelený finish line? Na zahraničných fórach to tam odporúčajú ako náhradu za drahú dt swiss vazelínu ?!
viete mi poradit, mam rafiky EX 471. Neviem na ne u nas zohant ani niple ani PHR podlozky. Kde by som ich zohnal? neviem ani ci hladam spravne niple. DT Swiss pise Pro Head ale teraz neviem ci Pro head Pro Lock alebo len Pro Head. Som z toho proste jelen
Ak by niekto potreboval nejake doplnujuce info k jednotlivym nabojom tak tu som nasiel vsetky potrebne informacie: http://www.wheelbuilder.com/dt-swiss-350-classic-center-lock-disc-brake-front-hub.html
Neviete niekto aké ložiska idú do 3-západkového orecha DT swiss? Jedno by malo byť 6802 2RS, ale druhe neviem číslo.
potrebujem zoservisovať zadný naboj DT Swiss X1800, existuje nejaky origo servis dt swiss ?
lebo nejde mi vymeniť zadne ložisko resp. nevedia mi ho vymeniť že je velmi zapečené to ložisko nejaké rady ako postupovať ?