V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
prispevok od JurajTalcik sa neda nahlasit ani citovat (neze by som to chcel robit, ale chyba tam ta sipecka)
JurajTalcik: prezradis nam, ako sa toto da?
Hack3r
Chyby su preto, aby sme sa z nich ponaucili. Vymazanim toho prispevku si znemoznil vypatranie priciny. Nebolo to samotnym ukonom presuvania, pretoze by sa chyba vyskytovala v desiatkach inych prispevkov.
For me, behind me...
Ja som nieco zmazal?? Si robis srandu nie?
PS: bezny uzivatel moze zmazat prispevok len ked je posledny v teme, to by si ale mal vediet. Za mojim prispevkom bolo o par minut par dalsich a az potom si urobil ty tu haluz s tou fotkou obalky.
A sorry ale nie je to prvy kix ktory si urobil, ked tak sledujem, tak zacinam mat obavy ci dali funkciu moderatora spravnej osobe. To beriem len cisto co sa mtbiker tyka. Osobne ta nepoznam.
Je to spravene, mozete otestovat.
Este mam taky problem s tagovanim clenov v prispevkoch. Dam zavinac, napisem kusok mena vyberiem meno. Zobrazi sa mi [tag ] ako ma aj s menom ale za tym mi necha zavinac s menom co som pisal pred tym. Ked ho chcem zmazat ostane mi visiet ponuka s nickmi na tag ktora zavadzia. Robi mi to len na mobile OS WP10 prehliadac Edge
Ak by sa objavili problemy, dajte mi vediet.
Ak si dám vyhľadávať pod bikermi Imromana aby som našiel články od neho o Castelli tak mi vyhodí toto.
Win 10, aktuálny firefox
Celkovo mi vôbec nefunguje vyhľadávanie na stránke.
viewtopic.php?f=10&t=13726&view=unread#unread
Problem pretrvava. Win7 Firefox