volakedy sa nosilo toto, a znovu to vyrabaju ale cena uz nie je 125 kčs http://www.novesta.sk/23-star-dribble-60-black-x452006-60y60y110
na sk nekupovat tenisky ako vans a converse, samozrejme ze je to vsetko predrazene, za 25 € by som hentake celocervene vansy na sk nekupil v kamennom obchode. vyzera to dobre k rifliam, da sa to nosit do prace a za tu sumu ze to za rok zoderiem mi je šuma fuk, o moc viacej by som za to nedal....a ako bolo pisane su to primarne skate tenisky....Rozpraval som sa s predavacom a ten mi sam povedal ze nie je model ako model vans tenisiek, novsie modely vydrzia kratko, tieto cervene su model nazov old school, ma to byt kvalitnejsie a vydrzat dlhsie
toto boli moje posledne maratonky. taketo zlte. asi najskaredsi model. uplne prve, ktore som fasoval, tak tie chcel priamo na stadione odomna vyvekslovat polsky handlíř za nejake jeansy. nedal som....vtedy boli maratonky na objednavku.
neviem kolko som ich zodral. dohromady ale asi 5 parov. bol som atlet - TJ ZTS MARTIN copyrightwww.shoeast.com www.shoeast.com
ja teda jak sa hovorí "gówno o tym wim" ale ako na skateboard - hlavne ten rampovy v halach, by som asi volil nieco taketo. specialy pre shot put - teda vrh guľou. adhezivna podrazka, takmer bez vzoru a obopinaci pas na suchač. zosilena pata i spicka. copyrightwww.bluemaize.net www.bluemaize.net
kto by dal za tieto cvičky z roku 1982 dnes 70 evri ? teda keby tam obuvnik sikovne všil štitok VANS.. copyrightwww.shoeast.com www.shoeast.com
Ja som mal zatial len jedny tenisky Vans platene a tie sa mi odlepili po 2 mesiacoch...v marci ci aprili som ich kupil a v juni som si kupoval druhe topanky ostatne vsetky kozene. Vzdy som ich kupil za max 50 eur, iba tie posledne stali 80, iny model, vydrzali asi 5 mesiacov v pohode, potom zacali naznaky odlepovania v zhybe podrazky a na jednej dokonca na spicke, co si nespominam, ze by som niekde zakopol alebo co (no to, ze si nespominam, moze byt sposobene aj vplyvom alkoholickych napojov )
vidis a mne merrell odisli do pol roka - reklamacia neuznana - 90€ v prdeli. dragontaily od garmontu za 110€ - po roku mi praskla vibram podrazka uz aj tak zodrana na polovicu - vratene peniaze. teraz mam 2 roky columbie zo sportissima a tie su ok - tie doderiem na smrt (nemaju od toho daleko) a kedze ich maju este stale v predaji asi ich kupim znova - za 50€. medzitym som mal este par akoze trekingovych topanok - clovek by povedal ze to je na chodenie a malo by to aj nieco zniest a bieda - ledva dva roky a vsetky boli na kasu. takze u mna je vzdy otazka co si mam vlastne kupit a za aky peniaz kedze ani drahe ani lacne nevydrzali.
vidis a mne merrell odisli do pol roka - reklamacia neuznana - 90€ v prdeli. dragontaily od garmontu za 110€ - po roku mi praskla vibram podrazka uz aj tak zodrana na polovicu - vratene peniaze. teraz mam 2 roky columbie zo sportissima a tie su ok - tie doderiem na smrt (nemaju od toho daleko) a kedze ich maju este stale v predaji asi ich kupim znova - za 50€. medzitym som mal este par akoze trekingovych topanok - clovek by povedal ze to je na chodenie a malo by to aj nieco zniest a bieda - ledva dva roky a vsetky boli na kasu. takze u mna je vzdy otazka co si mam vlastne kupit a za aky peniaz kedze ani drahe ani lacne nevydrzali.
Biele conversky ku potrhanym slimovym rifliam a slimovej koseli s dobrym ucesom veľkými hodinkami a strniskom, na tento ucel su robene chodit sa s tym neda len z parkoviska do baru a naspäť
Si kupte NIKEiD. Uz konecne dorucuju aj na Slovensko. Ja mam vlastne modely NIKEiD Cortez niekolko rokov a nic im nie je.
Inak k tym "znackam". Lacoste v obchode v Prahe (komfort, kvalita....) su uplne ine ako Lacoste u nas v obchode - to su podla mna predrazene niekolkorocne leziaky, nepodarky zo skladov zo zapadu. To plati aj o inych znackach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na sk nekupovat tenisky ako vans a converse, samozrejme ze je to vsetko predrazene, za 25 € by som hentake celocervene vansy na sk nekupil v kamennom obchode. vyzera to dobre k rifliam, da sa to nosit do prace a za tu sumu ze to za rok zoderiem mi je šuma fuk, o moc viacej by som za to nedal....a ako bolo pisane su to primarne skate tenisky....Rozpraval som sa s predavacom a ten mi sam povedal ze nie je model ako model vans tenisiek, novsie modely vydrzia kratko, tieto cervene su model nazov old school, ma to byt kvalitnejsie a vydrzat dlhsie
https://www.outdoor-military.cz/tenisky-kotnikove-cerne-p125944
Tu neďaleko na morave je jeden priekupník čo "novesty" zoženie z vojenského skladu za 15-20 eur.
https://www.outdoor-military.cz/tenisky-kotnikove-cervene-p125907
Hold tenisky sú spotrebák
neviem kolko som ich zodral. dohromady ale asi 5 parov. bol som atlet - TJ ZTS MARTIN
ja teda jak sa hovorí "gówno o tym wim" ale ako na skateboard - hlavne ten rampovy v halach, by som asi volil nieco taketo. specialy pre shot put - teda vrh guľou. adhezivna podrazka, takmer bez vzoru a obopinaci pas na suchač. zosilena pata i spicka.
kto by dal za tieto cvičky z roku 1982 dnes 70 evri ? teda keby tam obuvnik sikovne všil štitok VANS..
jj pogumovane, vodotesne na 3000m steeplechase
stačí nenosiť jedny na všetko
Inak k tym "znackam". Lacoste v obchode v Prahe (komfort, kvalita....) su uplne ine ako Lacoste u nas v obchode - to su podla mna predrazene niekolkorocne leziaky, nepodarky zo skladov zo zapadu. To plati aj o inych znackach.
veď to je dobre
ja už druhým rokom deriem toto https://www.ballop.de/skin_fit.html , stálo to 30€ a keby to nevyzeralo tak vesmírne nič iné už nechcem