Dnes prišiel pozdrav od Matúša, po dlhom čase som si kúpil Rocket Rony (na nové kolesá) aj keď len Performance, som zvedavý, či ich prerobím na bezdušový systém.
dynatomdaj prosim potom do prislusnej temy vediet ako je na tom performance s prerabkou na bezduse. Aj ked schwalbe nejazdim a ani neplanujem, zaujima ma to.
majo2 Za 40 eur je to fajn kupa. Pre mna ako vypletaca/centrovaca vyhradne svojich kolies (momentalne jedneho paru, iked v buducnosti si planujem vyrobit este jeden par) je nemyslitelne kupovat nejaky profi drahy stojan, to by som nevyuzil. Vdaka tomuto uz nemusim centrovat na rame bajku so sparatkami prilepenymi lepiacou paskou alebo nebodaj nieco vyrabat zo starych vidlic. V kombinacii s tenzometrom a centrovacim pravitkom mi nic viac nechyba.
dynatomdaj prosim potom do prislusnej temy vediet ako je na tom performance s prerabkou na bezduse. Aj ked schwalbe nejazdim a ani neplanujem, zaujima ma to.
To nie je zlý nápad, určite dám echo... A ak nebudem moc od tmelu, dám aj foto z progresu
Postarka ich sice nenosila(by som sa aj divil, kebz ich obula ), ale aj tak Po tom, čo sa mi včera rozpadli(ale že doslova, som zosadol a podrážka s kufrom ostala na pedáli ) moje krásne milované staré hnusné tretričky ešte po otcovi zaj.bané od tridsaťročného bahna a poriadne vyčaptané som rýchlo potreboval nové...
Attachment:
IMG_20170801_233055.jpg
misopetrovic ten samyang mám tiež, na tú cenu je to naozaj dobrý objektív. Len je blbé, že nemá autofocus, lebo pri tom ohnisku ostrenie vôbec nie je vidno a treba ostriť odhadom. Len si treba nastaviť expozimeter minimálne na -1 alebo niekedy až -2 exp. body, pretože vďaka ohnisku zožerie kopec svetla, s čím sa expozimeter nevie vyporiadať a hádže prepaly. Ale celkom dobre fotí. Len si treba dať pozor, keď si ide človek uľaviť s foťákom na krku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aliexpress.com/item/Lixada-Home-Mechanic-Wheel-Truing-Stand-Bike-Wheel-Maintenance-Home-Truing-Stand-Support-Bicyle-Repair-Tool/32789379097.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.rkMcp6
cez colnicu to preslo v pohode ?
majo2 Za 40 eur je to fajn kupa. Pre mna ako vypletaca/centrovaca vyhradne svojich kolies (momentalne jedneho paru, iked v buducnosti si planujem vyrobit este jeden par) je nemyslitelne kupovat nejaky profi drahy stojan, to by som nevyuzil. Vdaka tomuto uz nemusim centrovat na rame bajku so sparatkami prilepenymi lepiacou paskou
KinDoCez colnicu to preslo bezproblemov.
Čo by sa neoplatilo.
Čo by sa neoplatilo.
Tak ale ja za 89e
To nie je zlý nápad, určite dám echo... A ak nebudem moc od tmelu, dám aj foto z progresu
daj link, nebud sukromnik.
Už su neni už su tam len damske nejake zo 199 na 99 bol so posledny kus
je hlavne na spestrenie svadobných fotiek iným ohniskom a na moje velmi sporadické krajinkovanie
manuál pre mňa nieje novinka a ako vravíš pri akcii bude stačiť mierne pricloniť a od 1metra je všetko ostré
cene 169€ sa nedalo odolať
misopetrovic ten samyang mám tiež, na tú cenu je to naozaj dobrý objektív. Len je blbé, že nemá autofocus, lebo pri tom ohnisku ostrenie vôbec nie je vidno a treba ostriť odhadom. Len si treba nastaviť expozimeter minimálne na -1 alebo niekedy až -2 exp. body, pretože vďaka ohnisku zožerie kopec svetla, s čím sa expozimeter nevie vyporiadať a hádže prepaly. Ale celkom dobre fotí. Len si treba dať pozor, keď si ide človek uľaviť s foťákom na krku
manuál pre mňa nieje novinka a ako vravíš pri akcii bude stačiť mierne pricloniť a od 1metra je všetko ostré
cene 169€ sa nedalo odolať
paradna cena ja som zan daval skoro 300