Po prvé vidno že poniektorý si z môjho príspevku vyberajú len to čo sa im hodí.....
krista pána veď ja nehovorím že tak máte jazdiť stále / neuhnúť ani za svet /, niekto tu spomínal že vodič ho síce obehol pekne ale následne sa začal zaraďovať ešte na jeho úrovni.. no a práve to že si bol ďalej od krajnice ti v tej chvíli dáva možnosť a priestor na manávrovanie a môžeš autu uhnúť....a tak isto s tým kamiónom.. ja netvrdím že máš zostať v pruhu a zavadzať kamiónu nech sa za tebou kilometre vezie 30km/h...akonáhle sa dá uhnúť tak uhneš a v pohode ťa obíde... 
na ceste som najazdil naozaj hodne dosť kilometrov a zhodou okolností v BA kraji (kde jazdí aj iron.hide) cesty PK-budmerice-TT, PK-sv.Jur-BA atď... čiže aj menej frekventované cesty aj frekventované 2 a 4 prúdovky... sranda že problém s lízaním natesno som mal len v prípade že som ostal dlhšie pri krajnici a začali ma olizovať natesno bez vybočenia z pruhu.... 
akonáhle sa človek vystrčí 30-40cm od krajnice už je viditelnou prekážkou a hneď som sa ovela viac pokoja pri jazde 

a pre negramotných ešte raz opakujem... akonáhle sa dá / je bezpečné uhnúť ku krajnici tak uhnem a autám kývnem rukou že môžu ísť (typický príklad je nie zrovna najširšia cesta Vinosady-Modra) akonáhle je možnosť že sa dá bezpečne uhnúť až na krajnicu tak tam uhnem a autá za sebou pustím... 
a pre iron.hide-a kludne si ďalej jazdi nalepený na krajnicu bez toho že by si aspoň vyskúšal iný spôsob a plačkaj ako na teba všetci serú a skoro ťa ošuchujú speťákmi....komu niet rady, tomu niet pomoci......