Keď sme boli teraz na bike dovolenke, tak mal kamoš presne hentú Lezyne pumpu a perfektná je. Oveľa lepšie ako si "honiť" malou obyčajnou ***** Vlastnoručne otestované pri 2 defektoch .
large Barony síce mám, ale tie sú primárne určené na mokro a nechcel som si ich "zodrať" na šutroch a skalách v Saalbachu. Ale beriem aj tie, keď bude mokro tak prezujem. Tie su pekne lepivé, a som zvedavý, či tieto Magic-y budú ešte lepivejšie..
Inak tie tvoje MT5, nejaký ten týždeň dozadu som testoval MT4 na BKTraili a už tie sa mi zdali pekne kusavé. Tak som zvedavý čo povieš na tieto MT5!
volodaj no hádam bude super, bola mi odporúčaná, nie je zas lacná, ale už na prvý omak je cítiť, že to bude kvalitka. Super ľahučká inak...
Keď sme boli teraz na bike dovolenke, tak mal kamoš presne hentú Lezyne pumpu a perfektná je. Oveľa lepšie ako si "honiť" malou obyčajnou ***** Vlastnoručne otestované pri 2 defektoch .
No ono moze byt fajn, ale ja by som ju teda nevlacil. Hlavne pri tom pocte par defektov co za rok riesim.
Inak pockat - Ty si akoze ake defekty riesil? Nemas bezdusaky? Poniektori tu na fore tvrdia, ze defekty po prechode na bezdusove riesenie uz neexistuju.
Po pár rokoch som jazdl duše, lebo mi nestihla prísť nová bezdušová páska, stará v ráfiku sa začala odliepať a koleso sfukovalo. Ale počas dovolenky som to po 2 defekte vzdal, kúpil v bikeshope Gorilla Tape a prerobil to pekne na bezduše
Peto toto su mt 8 carbon - ale to iste ako m4 ale lahsie . Mt 5 a 7 su zas 4 piesty to uz je ako sainty - kotvy
Co sa tyka plastou -mne to pride rovnaka kategorie -ci mm mas v tvrdu zmes co viac vydrzi?
Jezus to vieš, my enduristi vláčime veľa vecí navyše, napr. chrániče, väčšie prilby, celé batohy prkotín ešte aj s extra polstrovaním (keby si nebodaj padol na chrbát), náhradné duše, bombičky a kopec iných vecí. A tá pumpa mi vlezie do batohu tak, že ani neviem, že ju tam mám. Je fakt ľahučká a malá. Aj keď na obr.pripomína full size pumpu (má len 30cm).
A hej, tie bezdušáky poznám.. odkedy jazdím bezdušáky tak pumpa je druhá najpotrebnejšia vec pri bajku. Lebo sfučievajú, alebo keď poriadne oprieš v zákrute tak podfúkne, nebodaj skočís krásne na hranu nejakého ostrého kameňa a prihneš ráfik a zrazu už tak netesní.. a podobne.. so sadou na bezduše by sa mali už predávať aj rovno pumpy
large sorry, som si nevšimol, že sú to "iba" MT8 a tie zmesy... pripájam tabuľku Addixu.. je ešte mäkšia zmes UltraSoft, ale to len na predné, takže je to mäkké, vraj mäkšie ako TrailStar verzia čo bývala, ale zas vraj vydrží dlhšie.. tak idem testovať...
inak k tym Maguram este taku odveci info (ak si dobre pamatam) - povodne vsetko vyrabali doma v Nemecku, teraz je cast vyroby presnunta do Azie okrem MT7 a MT8, tie su stale vyrobene v DE..a hlavny dovod ze to nestihali dodavat do Azie kde sa vyrabaju biky..udajne aky to ma vplyv na kvalitu netusim, ale zda sa, ze zaruku maju super
Jezus defekty sa síce obmezdia, ale dvaja kamoši tam na tých skalách dorezali plášte. Našťastie nie nejaké veľké rezance, tak to šlo pomocou knôtov opraviť. Malé defekty od tŕňov a seknuté duše pri jazdeckej chybe to ale skoro 100% eliminuje. Ja som v podstate tiež obe duše presekol, lebo som bol zvyknutý jazdiť trochu nižšie tlaky a až tak sa s tým nepárať. Osobne mi to za tú trošku námahy navyše určite stojí, ale to si už musí zvážiť každý podľa seba. Keby som mal 2 defekty ročne, tak to nerieším a vozím duše.
Dublin: To je fakt. Vy toho musite vlacit tolko, ze sa tam ta pumpa strati. Ja ked idem v poslednej dobe na bajk, tak jedna flasa voda a na pozicii druhej prazdna flasa ako toolbox (pumpa, dusa, naradie, lepenie, montpaky, peniaze).
Hentaké naľahko jazdenie si užívam na cesťáku. Má to niečo do seba, čo už keď nemám na biku miesto ani na jednu fľašu. A keď už ruksak beriem, tak moc neriešim a nahádžem tam všetko čo sa mi môže zísť vrátane pumpy na tlmič alebo pílky na padnuté konáre
Dublinboy mäkkšie a dlhšie vydrží? To mi nejak nejde dokopy
Hej, mäkšie a dlhšie vydrží, tiež som si myslel keď som to čítal, že asi sa autor článku pomýlil. Ale keď som to videl asi vo všetkých promo článkoch, tak neviem... vraj zainvestovali nejaké melóny do nejakého super stroja v ázijskej fabrike, čo im zmiešava zmesi a tak vraj tieto nové zmesi sú iné.. veď uvidíme... dáme report zo Saalbachu
Som veľmi zvedavý na tie Addix zmesi (Magic Mary 2.35 Soft) a tiež na tú Lezyne pumpu.
A nebola by ti tá pumpa lepšia vo verzii HV?
Podľa stránky výrobcu HP je high pressure, čiže skôr pre cesťáky. HV - high volume pre MTB.
Ale inak vyzerá veľmi zaujímvo
nie mt5 su 4 piesty, takze mt8 nekupujem
a medzi casom som zistila ze treba dokupit jednoprstovu paku pre mna na MT5 , takze by sa to predrazilo
potom je jedine nejaka kombinacia trail kde mas vzadu 2 piest, vpredu 4 piest ta totiz ma tie jednoprstove packy hned v zaklade
no zatial neviem kvakob mi nechce predat guidy, co s nim
imro1: no asi ten, kto chce brzdit a neriesit problemy s brzdami .. vsak je to vas problem, ked potrebujete mat za kazdu cenu najnovsi model. Ale potom nevyplakavajte na forach,ze toto a hento. Ked vam nie je dost dobra brzda, ktoru jazdi vela profi DH jazdcov, tak co uz Nakupte si dalsie srajdy a rieste dalsich 100 novych problemov Apropo, ten model sa predaval do roku 2016, nez dosiel novy SRAM Level
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som veľmi zvedavý na tie Addix zmesi (Magic Mary 2.35 Soft) a tiež na tú Lezyne pumpu.
Dublinboy ale sak mas barony nie ? Ci to nem dobre?
Inak tie tvoje MT5, nejaký ten týždeň dozadu som testoval MT4 na BKTraili a už tie sa mi zdali pekne kusavé. Tak som zvedavý čo povieš na tieto MT5!
volodaj no hádam bude super, bola mi odporúčaná, nie je zas lacná, ale už na prvý omak je cítiť, že to bude kvalitka. Super ľahučká inak...
No ono moze byt fajn, ale ja by som ju teda nevlacil.
Inak pockat - Ty si akoze ake defekty riesil? Nemas bezdusaky? Poniektori tu na fore tvrdia, ze defekty po prechode na bezdusove riesenie uz neexistuju.
Co sa tyka plastou -mne to pride rovnaka kategorie -ci mm mas v tvrdu zmes co viac vydrzi?
A hej, tie bezdušáky poznám.. odkedy jazdím bezdušáky tak pumpa je druhá najpotrebnejšia vec pri bajku. Lebo sfučievajú, alebo keď poriadne oprieš v zákrute tak podfúkne, nebodaj skočís krásne na hranu nejakého ostrého kameňa a prihneš ráfik a zrazu už tak netesní.. a podobne.. so sadou na bezduše by sa mali už predávať aj rovno pumpy
large sorry, som si nevšimol, že sú to "iba" MT8
Dublinboy mäkkšie a dlhšie vydrží? To mi nejak nejde dokopy
A nebola by ti tá pumpa lepšia vo verzii HV?
Podľa stránky výrobcu HP je high pressure, čiže skôr pre cesťáky. HV - high volume pre MTB.
Ale inak vyzerá veľmi zaujímvo
nie mt5 su 4 piesty, takze mt8 nekupujem
a medzi casom som zistila ze treba dokupit jednoprstovu paku pre mna na MT5 , takze by sa to predrazilo
potom je jedine nejaka kombinacia trail kde mas vzadu 2 piest, vpredu 4 piest ta totiz ma tie jednoprstove packy hned v zaklade
no zatial neviem
kvakob mi nechce predat guidy, co s nim