Tak nakoniec som zobral Mamut alto high gtx M... Dufam že som nespravil chybu ale za tu cenu.... Dufam že to nemaju chybu v systeme lebo boli zo 199 na 159 zlacnené ale keď som ich dal do košíka tak mi ich dalo za 99e a ešte som mal 10e zlavu tak mam ich za 89 [ dúfam fakt že to neni nejaká chyba, lebo to aj podla všetkeho bol posledny kus ] .
Potreboval by som ľahké topánky na lesné cestičky a rebríky mali by to byt topánky ktoré sú vpredu ohybné
pozeral som na tieto Salomon ultra 2 gtx ma ich niekto? skúsenosti?
Adrian dobra kupa, snad si predtym skusal veľkosť a tie pinacle, to nie su moc celorocne topanky, takze toto bude asi lepsie
Prave že neskušal ale za vratenie tovaru nič neplatim takže pri najhoršom vratim... [Ale nosim topánky 27-27.5cm takže by mali sadnuť, proste tej cene som neodolal ] Aj keď mám take nutkanie že mi zajtra zavolaju že mali nejaku chybu v systeme
Ja mám tieto isté Mammuty, kupoval som ich tuším za cca 130€ (tiež v akcii) a poviem ti že sú teda riadne tvrdé.
Na ferraty fajn, ale napr. na 4-dňovú túru som si ich obul len raz, potom radšej "tenisky"
GZA nemám síce tieto, ale mám iné dva páry turistických Salamonov, zvršok je dobrý, sú ako papuče, lenže oni dávajú podrážku contagrip a tá je nafigu a potom mám aj tenisky a tam je ok aj podrážka
Moc dlho som sa z nich netešil akurat som prišiel z 3 dennej tury ( hrebeňovka velkej fatry) a podražka prasknuta... Ako čakal som viac od tych topanok za tu cenu čo ich predavaju.... To 40e bagane z exi mi vydržali 5 rokov...
Aj Garmonty sú dobre, len si treba vybrať správny model, ja mám Idaho GTX a nosím ich celoročne, dobre že majú gumennú obsázku, vhodné teda aj na ferraty a do ťažšieho skalného terénu, sú na poloautomatické mačky, no zároveň sú vhodné aj na treking, či aj na ľahšiu turistiku. Pre mňa ideál aj tvrdosťou, žiadny vyšší alpinistický model nepotrebujem
_Adrian_ tak toto prekvapilo. a tam nieje ani taky teren aby toto spravila. mne podobne ale v prednej casti prakol vibram na garmont dragontail po roku nosenia.
Veď práve vo VF také terény nie sú aby ich takto zničil, tá podrážka musí byť riadny šmejd. Mamut nepatrí medzi moje obľúbené značky, no pri ich cenách by už človek čakal že to niečo vydrží a je jedno či to robia v Číne či kde, takto si značka len kazí meno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sportrysy.sk/salewa-raven-2-gtx-m-mayan-blue-papavero/
Alebo
https://www.sportby.sk/outdoor/outdoor-obuv/vysoka-outdoor-obuv/garmont-pinnacle-gtx/?selectedVariant=87286 ale keď imro pisal že su moc tvrde tak neviem teda. ..
pozeral som na tieto Salomon ultra 2 gtx ma ich niekto? skúsenosti?
Prave že neskušal ale za vratenie tovaru nič neplatim takže pri najhoršom vratim... [Ale nosim topánky 27-27.5cm takže by mali sadnuť, proste tej cene som neodolal
Na ferraty fajn, ale napr. na 4-dňovú túru som si ich obul len raz, potom radšej "tenisky"
Inak topánka za tú cenu excelentná, spokojnosť (mám ich zatiaľ len rok a pol).
Hej hej neboj sa