Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
A kludne mi dajte minuska, taka je moja skusenost s jazdenim na konikovi.
caja mi tadial spravidla jazdi, ked sa vracia spoza jazdiarne. Konare by som este pretrpel, ale lanko... Treba eurofondy na fotopasce a potom podla psov dohladat tie ***** hlavy. Blizko je most, je sa kde z pasie hompalat
Ak Ti to pomoze, tu je povrch pri Farárovej jame. Zo Silice až po ňu to bude trošku zaujímavé. Si myslím, ale ja nežiletkujem.
A cez ten les do Basky je to nejak znacene? Trafim tam ak som tadial nikdy nesiel? V baske sa uz orientovat viem.
myslis ten pravy horny roh co som vyznacil na obrazku?
alebo ideš Pytliackou po Lorinčíku smerom hore na lúku, a na nej doprava popri lese (sleduješ smer el vedenia) a prídeš na to isté miesto
Zjavne nevies o com pises. Rychlostna cesta z KE do USS je podstatne bezpecnejsia ako ktora kolvek cesta v uzkom okoli KE. Dovod je takmer 3 m siroky odstavny pruh v ktorom je cyklista v dostatocnej vzdialenosti od aut. Jazdim tam marec-oktober takmer kazdy den. Citim sa na tejto ceste bezpecnejsie ako na ceste z KE do Sene. Od roku 2011 co pouzivam Stravu som presiel usekom Peres -most USS 554 krat, bez jedinej kolizie alebo ohrozenia autom.