imro to celkom trafil ... najhoršie ebiky znášajú dupači, ktorým sa zrazu niekto bez "námahy" stačí alebo ich aj predčí
neviem co potom robia, ked ich nahodou predbehne hybrid alebo elektricka(auto) na ceste, vsak musia aj z koze vyletiet... par jedincov by si asi malo dat odpocinok od fora a ist si zadupkat, lebo to tu ide dolu vodou... pri kazdej hejtovacke sa objavuju stale rovnaky ludia
je to len o ľudoch...ja tiež ebajky hejtujem, keď vidím na ňom človeka bez zjavného hendikepu...napr. včera sme šli zo Zástrania poza družstvo a na konci je taký kopček smerom na Ostré, kde nás chalanko rovno na začiatku obehol zjavne na turbo móde, ani bu, ani mu, len si pohonkať ego ale tak každý nech si jazdí ako chce
Ja som sa len minule nasmial išiel som pred nedávnom na bajku a taky pán na elektro .. Cca 50 ročny sa ešte za mňa chytil... Jak keby mu ten motor nestači.. Tak som to vytentuval na 30 km/h keďže pri 25-26 km/h im to vypína tak som bol šťastny ( škodoradosť:D )
Ubosek tie tepy prejdu a potom sa človek sám bije po hrudi ake kopce dokaze slapat v suvislej debate s partakom pripadne partackou vcera kopec ktory som minulý rok tlacil vybehol bez zadychania a s usmevom na perach
no..to u nas v BA na hradzi jazdi jeden chalan na homemade elektro MTB biku ...a ten asi obmedzenie nema...bezne sa premava po hradzi 40+kmh......Ale raz ho zahakujem a nepustim .....
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ja som sa tiez minule nasmial, povesil som sa za nejakym mladatom 18 rokou , predpokladam ze nevedel ze mam motor tak zacal zrychlovat a radit na najtazsi co ma, isli sme 40 ja s usmevom, mal som to dblokovane a cakal som kedy mlady odpadne, dlho to nevydrzal 2km a potom riadne zvolnil. ALe predpokladam ze by som ho dal v pohode aj na obyc biku, len zabava bola ze tak strasne mi potreboval ujst.
lenze rozdiel medzi vami je v tom ze ten 18rocny s normalnym bajkom ma byt na co hrdy, ze ma dobru kondiciu a ze aj nieco vydrzi.
A este by som zdoraznil toto
Ubosek tie tepy prejdu a potom sa človek sám bije po hrudi ake kopce dokaze slapat v suvislej debate s partakom pripadne partackou vcera kopec ktory som minulý rok tlacil vybehol bez zadychania a s usmevom na perach
JA viem, to uz mam za sebou, no bohuzial od minuleho roka som toho vela nenajazdil kvoli praci a vykonoste je to v kopcoh za trest pokial clovek nejazdi pravidelne a roviny ma prestali bavit a naviac chce somnou do hor jazdit dcera ktoru treba tahat obcas a to by som ozaj nedal. Postupne uberam podporu a mozno koncom leta tam pojdem aj na obyc biku.
lenze rozdiel medzi vami je v tom ze ten 18rocny s normalnym bajkom ma byt na co hrdy, ze ma dobru kondiciu a ze aj nieco vydrzi.
to nebola dobra kondicia, ja som normalne dokazal uvisat na fulli za cestnyma bicyklama aj niekolko desiatok km. Jazdil som aj cesny bicykel, vykonnost som mal slusnu aj ked na zavody som nikedy nesiel.Teraz nic moc, ale toho mladeho by som spravil na hocicom.
Ale chvalit sa tym že si dal na elektrobajku normalny bicykel ... Nemám slov
to bola len reakcia na ten tvoj prispevok, lebo je jesne ze keby chcel tak by si nemal sancu a zrovnavat to nema zmysel ked mozem mat 650 W dlhodobo k dobru, ale hlavne ze si sa pobavil
k veci-je doskladané,len taká ekonomická stavba na ráme Felt Decree 30,skúšobná jazda v pohode-postrehy-nové Deore M6000 chodí pekne,brzdy aj radenie fungujú ako hodinky,super že Shimano dalo do predaja túto úplne prerobenú sadu
špeciálne poďakovanie Turbi za expresné prepletenie zadného náboja,krátky popis osadenia: https://dano5.mtbiker.sk/bike/#bike-14101-felt-decree-30
je to len o ľudoch...ja tiež ebajky hejtujem, keď vidím na ňom človeka bez zjavného hendikepu...napr. včera sme šli zo Zástrania poza družstvo a na konci je taký kopček smerom na Ostré, kde nás chalanko rovno na začiatku obehol zjavne na turbo móde, ani bu, ani mu, len si pohonkať ego ale tak každý nech si jazdí ako chce
Presne ako píšeš je to o ľuďoch a je úplne jedno či jazdia na klasickom bajku, na ebajku, alebo na kolobežke . Pred pár dňami som obiehal 4 po sebe idúcich zjavne víkendových cyklistov, každého z nich som pozdravil, neodzdravil ma ani jeden, no čo už som na to zvyknutý . Tiež keď ma niekto obehne a pozdraví, tak ho normálne odzdravím, no niektorí ľudia sú ako telce ani odzdraviť nevedia...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja sa nikde neponahlam, len zrejme nemam taku vykonost ako tu vsetci, ale tiez chcem jazdit do kopcou a nemat tep 200
neviem co potom robia, ked ich nahodou predbehne hybrid alebo elektricka(auto) na ceste, vsak musia aj z koze vyletiet... par jedincov by si asi malo dat odpocinok od fora a ist si zadupkat, lebo to tu ide dolu vodou... pri kazdej hejtovacke sa objavuju stale rovnaky ludia
JA viem, to uz mam za sebou, no bohuzial od minuleho roka som toho vela nenajazdil kvoli praci a vykonoste je to v kopcoh za trest pokial clovek nejazdi pravidelne a roviny ma prestali bavit a naviac chce somnou do hor jazdit dcera ktoru treba tahat obcas a to by som ozaj nedal. Postupne uberam podporu a mozno koncom leta tam pojdem aj na obyc biku.
to nebola dobra kondicia, ja som normalne dokazal uvisat na fulli za cestnyma bicyklama aj niekolko desiatok km. Jazdil som aj cesny bicykel, vykonnost som mal slusnu aj ked na zavody som nikedy nesiel.Teraz nic moc, ale toho mladeho by som spravil na hocicom.
to bola len reakcia na ten tvoj prispevok, lebo je jesne ze keby chcel tak by si nemal sancu a zrovnavat to nema zmysel ked mozem mat 650 W dlhodobo k dobru, ale hlavne ze si sa pobavil
špeciálne poďakovanie Turbi za expresné prepletenie zadného náboja,krátky popis osadenia:
https://dano5.mtbiker.sk/bike/#bike-14101-felt-decree-30
Presne ako píšeš je to o ľuďoch a je úplne jedno či jazdia na klasickom bajku, na ebajku, alebo na kolobežke