chcela by som si zakupit tretry. Mam teraz Shimano MT31, ale na leto chcem nieco ine.
Moja otazka je, ci treba specialne hladiet na damske modely? Myslim, ze je to o pohodlnosti, ak mi sadnu panske, je mi to jedno. Ale naco sa potom vyrabaju aj take s oznacenim "damske"? Je to len o farbach?
Dalsia vec je, ze ake? Presla som nejake vlakna, vela sa odporuca Specialized, Exustar, Sidi ale na moje pocudovanie malo Shimano ... som z PD, v obchodoch, co tu poznam, maju fyzicky na vyskusanie Shimano, par Nike (tie nechcem) a to je asi tak vsetko ... chcela by som zbehnut do KCK Oslany, tam tych Shimano (a Nike) maju strasne vela, tak verim, ze mi niektore sadnu jak uliate ... vizualne sa mi pacia napriklad Shimano M181, Shimano WM60 ...
Dakujem za rady ...
K tretrám,tak ako mercedes nie je medzi autami najlepší,nemusia byť ani SiDi najlepšie,každému sadne ničo iné,takže keby si vyskúšal tretry od všetkých výrobcov potom môžeš tvrdiť,ktoré sú najlepšie
heh, neda mi to - vy nosite pod cyklisticke nohavice spodne pradlo?
a k teme - teraz mam tiez cierne tretry a nemam pocit, ze by to bola nejaka vrazda, ale celkovo sa pri sporte dost potim, takze do istej miery som asi zvyknuta..
a k teme - teraz mam tiez cierne tretry a nemam pocit, ze by to bola nejaka vrazda, ale celkovo sa pri sporte dost potim, takze do istej miery som asi zvyknuta..
jasne trenky ale tango nech ich nieje vidiet
ale teraz seriozne mam kamosa co dokaze nosit do vlozkovych kratasov aj trenky a za nim ist tak mi je veselo celu cestu
kazdopadne je fakt ze tmava farba pohlcuje slnieckove luce a zohrieva sa to ale tak na cestaku na cloveka fuka a v lese je zase chladnejsie, tak to snad aj toto leto dako prezijeme
... ved Ti mozno budu sediet
heh, ano, to je ten lacnejsi "nizsi" model, pékne su, ale tie ciernucke Dominatory sa mi asi predsalen pacia viac
no a Ty si sa uz rozhodla co kupis?
no a Ty si sa uz rozhodla co kupis?
Aaale, musim to obmedzit na to, co tu mam v okoli
Takze pojdem do Oslian kuknut, Shimano sa mi dizajnovo pacia, ja striebornu mozem a to velmi
Coskoro sa tam poberiem, uuurcite sa ozvem, ze co som vybrala - AK vyberiem
daj potom vediet ci sa zadarilo..
daj potom vediet ci sa zadarilo..
Diky moc missy
ak si uz obe cisla vyskusala nazivo, tak odporucam 40, predsa len pohyb v nohy tretre pri toceni je trochu iny ako pri chodeni a mozno aj koza trosku povoli, urcite nie dvoje ponoziek...
Dudo - ja som skusala cislo 40 u tychto SH-WM80, ale cislo 41 u modelu SH-WM60, co je zase iny typ ... ake mas Ty skusenosti? Roztiahnu sa trosinku?
postarka urcite nie
nemam skusenost priamo so Shim-botami, osobne si myslim, ze medzi modelmi tej istej znacky nebudu rozdiely vo velkosti, tzn. ak ti je jeden model velky tak aj druhy bude v tom istom cisle... (a neexistuje 40,50?)
len som vyjadril svoj nazor, ked si kupujem topanky na chodenie napr. do obleku, nevadi mi malicka vola, tak isto aj tenisky na behanie... ale pri cyklotretrach mi to vadi, pretoze v tretrach nechodim a pri pedalovani neohybam podrazku a tlacim nohu skor von - bavim sa o voli mensej ako je uroven 1/2cisla
ale najdolezitejsi je tvoj subjektivny pocit, o milimeter povoli kazda bota, o pol cisla urcite nie