Neviem cim to je, ale citim v tvojom prispevku, ze sa potrebujes silou mocou vyjadrit ty.
Tym ze som spomenul, ze som svoje kupil v Brne som chcel povedat to, ze ak by dnes niekto chcel kupit Sidi Genius 5 velkost 44 - 45, tak na slovensku nieje ani jeden par. V madarsku je zopar 43,5 v Zline niesu ziadne, a v Brne je jedniny obchod v okruhu tak 200 km od BA, kde sa v tomto obdobi daju kupit vsetky velkosti.
Takze tak mily Katko a aj tebe zelam pekny den.
Neviem cim to je, ale citim v tvojom prispevku, ze sa potrebujes silou mocou vyjadrit ty.
Tym ze som spomenul, ze som svoje kupil v Brne som chcel povedat to, ze ak by dnes niekto chcel kupit Sidi Genius 5 velkost 44 - 45, tak na slovensku nieje ani jeden par. V madarsku je zopar 43,5 v Zline niesu ziadne, a v Brne je jedniny obchod v okruhu tak 200 km od BA, kde sa v tomto obdobi daju kupit vsetky velkosti.
Akurat som to nerozpisoval cele, pretoze som predpokladal, ze ako to niekoho bude zaujimat tak sa spyta a ja mu poradim kde a za kolko som kupil ja.
Akurat som to nerozpisoval cele, pretoze som predpokladal, ze ako to niekoho bude zaujimat tak sa spyta a ja mu poradim kde a za kolko som kupil ja.
ja len toľko, že najprv si treba pozrieť dátum posledného príspevku, ktorý je v tomto prípade z roku 2004, mimo to pred pár dňami sa o SIDI tretrách popísalo dosť, dokonca si tam aj prispel http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p ... sidi#83770
tak nechápem načo vyťahuješ takéto témy.
Sidi treba kupovat u Tona Rollera.Dovlecie vam ich z Italie a ceny su normalne katalogove.Eagle 5 som kupil za 165 eur.
Uz mi je to skoro jedno, ale predsa len. Ako je to so skusanim? Jeden z dovodov preco som nekupoval online je ze som potreboval skusat. Myslel som ze medzi 43 a 44 a skusal som po pol cisle pekne az po 45ku a aj to si niesom uuuplne isty, ci som nemal kupit 45,5 .... Takze ani Tono asi nedonesie 5 -6 parov, len aby si si mohol skusat....
No,ved ja aj som vyvolenýýýýý
Sak on ma normalny obchod aj ked velice maly.Tretry som si u Tona skusal tie ktore mal vystavene a boli na objednavku.Tvrdil,ze chodi kazdy mesiac di Italie brat veci.U Privaru su tie iste tretry za sest litrov.
mal tam este ramy Willier Colnago.
Kde ma ten Tono obchod, chodil som k nemu ked mal V Petržalke lebo som vedľa neho pracoval a kedysi sme spolupracovali ked pracoval vo FALANGE. Nejako som stratil kontakt.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som bol po svoje v Brne.
videl
tak nechápem načo vyťahuješ takéto témy.
btw. nevidím problém ich kúpiť v ČR na nete, napr. tu http://www.kupkolo.cz/produkty/Tretry_5 ... 5_123.html
Uz mi je to skoro jedno, ale predsa len. Ako je to so skusanim? Jeden z dovodov preco som nekupoval online je ze som potreboval skusat. Myslel som ze medzi 43 a 44 a skusal som po pol cisle pekne az po 45ku a aj to si niesom uuuplne isty, ci som nemal kupit 45,5 .... Takze ani Tono asi nedonesie 5 -6 parov, len aby si si mohol skusat....
Sak on ma normalny obchod aj ked velice maly.Tretry som si u Tona skusal tie ktore mal vystavene a boli na objednavku.Tvrdil,ze chodi kazdy mesiac di Italie brat veci.U Privaru su tie iste tretry za sest litrov.
mal tam este ramy Willier Colnago.
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=12732
Nemáš za čo...