Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS I 50 29 bicykel, matte deep ocean blue
1 999 €
-17%
MOC 2 899 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
Ak toto plati a na biku sa citila dobre tak ju zober este na nejaky dlhsi vylet taky co bude bezne jazdievat, ci sa bude citit ozaj komfortne a sebaisto. Potom nie je moc co riesit okrem toho ze zmen objednavku na MUZSKE M (predpokladam ze ty mas M), pretoze ak dobre kukam tak je tam, typicky, lepsia vybava.
Čiže rám je taký istý a aj kolesá sú tie isté
ďakujem stanos4 za rozumnú reakciu.
moja reakcia bola ostrá, ale stojím si za tým, že tie prvé reakcie boli úplne zbytočné, keďže spomenutých rozdielov som si bol vedomý a rozpísal som ich v úvode
ohľadom tej sedlovej trubky som napísal blbosť ja, zle som prečítal mail z Canyonu, správne to je "rozdíl je jenom v sedle, délce představce a šířce řidítek, rám je stejný i obou modelů"
toľko k môjmu zavdušňovaniu
K veci, ešte porozmýšľať nad Skom v mužskej verzii kde 1cm v predstavci snáď toľko nezaváži , rajdy sa dajú skrátiť a teda ostávalo by vemenit to Iridium sedlo za niečo širšie pre ženu čo zase nie je taká položka, prípadne ak teraz jazdí na niečom inom tak len prehodiť
Alebo mam ist do 27,5 ,tam su plaste 2,2 sirky,ale ma trapi ze mam vysku 183 a inseam 85,ci mi nebude 27,5 pripadat mala.Teraz jazdim HT 29 palcove
Dakujem za info a za rady skusenejsich
nie zlý nápad
Chcel by som sa opýtať, či niekto nemá cestný bicykel od Canyon s veľkosťou rámu XL? Lebo chcem si kúpiť bike, a neviem že aký rám by mi vyhovovalo.
Alebo mam ist do 27,5 ,tam su plaste 2,2 sirky,ale ma trapi ze mam vysku 183 a inseam 85,ci mi nebude 27,5 pripadat mala.Teraz jazdim HT 29 palcove
Dakujem za info a za rady skusenejsich
Ja mam 184 cm a neuron s 27,5 kolesami. A mne pride ten bicykel mega obrovsky. Predtym som bol ale zvyknuty na 26 HT.
minuly tyzden mi dosiel domov Spectral AL 7.0 a vcera na ten konkretny model dali zlavu 300€. Napisal som im, ci sa to da nejak spatne vykompenzovat, tak sme sa dohodli, ze mi rozdiel poslu spat na ucet. Ponukli mi aj voucher na akekolvek prislustenstvo v hodnote 300€s dopravou na ich naklady, ale dohodli sme sa na vrateni financii.
Z mojho pohladu si vazim toto ferove jednanie, mohli ma poslat aj kade lahsie. Vsetko bez debaty, maximalna ustretovost aj napriek tomu, ze bajk som kupil 2 tyzdne dozadu.
Len som chcel pochvalit ich pristup ak by to niekomu pomohlo pri rozhodovani, ci nakupovat od Canyonu.
po čete s nemcami, S WMN verzia je úplen preč zo skladov, jedine ak by niekto vrátil
zmenili sme objednávku na štandardnú verziu veškosti S, rajdy 2 cm z každej strany skrátim, predstavec 1 cm nepostrehne a na sedlo si zvykne, alebo sa vymení podľa potreby
budeme mať rovnaké farebne obaja bajky - "partnerský vzhľad"
minuly tyzden mi dosiel domov Spectral AL 7.0 a vcera na ten konkretny model dali zlavu 300€. Napisal som im, ci sa to da nejak spatne vykompenzovat, tak sme sa dohodli, ze mi rozdiel poslu spat na ucet. Ponukli mi aj voucher na akekolvek prislustenstvo v hodnote 300€s dopravou na ich naklady, ale dohodli sme sa na vrateni financii.
Z mojho pohladu si vazim toto ferove jednanie, mohli ma poslat aj kade lahsie. Vsetko bez debaty, maximalna ustretovost aj napriek tomu, ze bajk som kupil 2 tyzdne dozadu.
Len som chcel pochvalit ich pristup ak by to niekomu pomohlo pri rozhodovani, ci nakupovat od Canyonu.
canyon je týmto známy...už som si to tu viackrát všimol...