nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
a o tych jednotlivych prispevkoch,ktore som pozeral,co dostal .. ty woe
no tez by som bol zvedavy na nieco konkretne, nie len ze niekto pocul od niekoho nieco, alebo niekde nieco videl. napiste co
pome riesit radsej Vueltu
Kedze to dnes dany pan ktory bol priamo zucastneny na preteku napisal verejne na FB a dodal ze si za tym stoji, myslim ze si jeho pohlad na celu danu situaciu mozu precitat ludia aj tu. Je tam toho viac, ale toto k danej zalezitosti myslim ze postacuje
pome riesit radsej Vueltu
Tam uz netreba riesit nic, vruuum uz poriesil dostatocne
Dúfam že si zväz bude nárokovať vrátenie aspoň časti dotácií do tohto hlupáka a použijú ich niekde kde budú viac treba.
Cestoval na sukromne dovolenky po svete a nechal si ich preplacat zo statnych penazi, kupoval si sportove vybavenie ktore nijako nesuvisi s jeho sportovim odvetvim a tak isto pozadoval to preplatit z dotacie, atd. Bol som generalny sekretar sportoveho zvazu 8 rokov takze poznam podmienky poskytovania a aj vyuctovani dotacii. Metelka sral na vsetky pravidla lebo on je olympijsky vitaz.
aspon sa zas potvrdilo ze - nepoznas osobne tak nevies nic...