Skor nez som stihol odfotit do temy "galeria nasich cestakov" mozem pripojit sem fotku odtrhnutej patky a rozbiteho prehadzovaca ulterga di2. Bajk mam 3 tyzdne...
Dnes fajny klinec, pocul som len zasičať a potom uz ticho a pohode dalsich 40km na ukoncenie trasy. Tmel spravil čo mal a plašť tiež no pojde uz do bedne krásnych 14 mesiace vydžal ale dezen je uz davno mrtvý
Zjavne da. Najprv som spadol. Nic vazne. Pri tom pade som zjavne ohol patku ale nevsimol si to. Potom som sa rozbehol a ked som potom do strmeho kopca silno zabral na najlahsom prevode, prehadzovacka sa zasekla do kolesa a uz to slo... a ja mozem teraz zhanat patku na de rosa .... zjavne to nebude jednoduche..
duredure nemas skakat tie velke dropy .... kolko uz maju najazdene??... mne na XC-cku raz praskla ked som schadzal z obrubnika, ale drzia stale v pohode....
Heh nemusi. Ja som mal na novom XC HT biku permanentne problem so zadnym kolesom. 1-2x do roka takto zlomena s***** a 2-3x centrovanie. Potom dokonca zadrete lozisko. Predne pri brzdeni trhalo ako ABS. Kolesa Fulcrum Red 44. Jazdim prevazne zvaznice a dobre chodniky, ziadny kamenny extrem, skoky uz vobec nie.
Tak som sa jedneho dna na jar nastval a kupil Spinergy 29er LX. Budu mat teraz za sezonu 3000km a bezproblemov.
Sesulak to ABS mohlo byt aj kotucmi nie??.. mne sa podarilo prasknut uz aj niple pri rafiku.. spic ostal neposkodeny, stacilo presrobovat nipel... len ten zlomeny kusok zaliezol niekde do dutiny rafiku a potom to tam hrkalo
Viete niekto vysvetlit co sa salo s tymto plastom? Tie osuchance su uplne pravidelne po oboch stranach (nie je to nahodne oskretie). Continental race king, bezdusak.
No dnes rano mi uz tadial sical tmel Dal asi len rok, dezen este nie je zniceny uplne.
dnes som objavil odlepenu patku na Conti MK II. Vcera som ho nahadzoval a trochu stracal tlak, no cakal som, ze tmel ho zalepi. No dnes vecer uz koleso nakomplet sfuknute. Plaste maju nieco cez rok no odjazdene minimun nakolko ich pouzivam len na jesen-jar.
Škoda, že tie Conti takto a aj všelijako inak odchádzajú .....
Pošli to na reklamáciu ! Aj keď ti to asi po takej dobe už neuznajú, ale ja by som to skúsil. Na prvý pohľad vidno, že nemajú za sebou veľa.......
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zjavne da. Najprv som spadol. Nic vazne. Pri tom pade som zjavne ohol patku ale nevsimol si to. Potom som sa rozbehol a ked som potom do strmeho kopca silno zabral na najlahsom prevode, prehadzovacka sa zasekla do kolesa a uz to slo... a ja mozem teraz zhanat patku na de rosa .... zjavne to nebude jednoduche..
Tak som sa jedneho dna na jar nastval a kupil Spinergy 29er LX. Budu mat teraz za sezonu 3000km a bezproblemov.
No dnes rano mi uz tadial sical tmel
Pošli to na reklamáciu ! Aj keď ti to asi po takej dobe už neuznajú, ale ja by som to skúsil. Na prvý pohľad vidno, že nemajú za sebou veľa.......