Dnes som len narýchlo po robote 15km vyskúšal, ale musím povedať, že je to neuveriteľný stroj. Predtým som mal BMC Teammachine, ale toto je úplne iný level. Neskutočne tuhý a naozaj rýchly, neviem či je to tou aerodynamikou alebo inými vlastnosťami. Skúšal som aj také krátke a veľmi prudké stúpania, dokonca aj dláždené stúpanie, ktoré mám pár metrov od domu (cca. 20%) a ten bicykel si s tým poradil s ľahkosťou. Už sa neviem dočkať víkendu.
PS : Tie Mavic kolesá brzdia úplne famózne (netreba mi kotúče ). Predtým som mal Reynolds full carbon a tam to nebolo úplne ono.
Shake Škoda, rozmýšlam vziať Aeroad na ich sponzorský program(Di2 bez diskov, uvádzaná hmotnosť 7,2kg) čo by vyšlo na cca 3900,-, tak zháňam nejaké info kým sa vypredá
Bicykel je na bicyklovanie, nie na pozeranie. Na to je obraz, zrkadlo alebo televízor!
Robota pekná, prerábal si ho pre seba? Môžeš rozpísať, čo sa menilo a čo nie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS : Tie Mavic kolesá brzdia úplne famózne (netreba mi kotúče
No, ale brzdná plocha nie je karbónová tak to hádam bude fajn 😃
Nemám žiadnu váhu doma, ale Canyon uvádza 7,31kg ☺
Lenže on nie je profesionál a neplatí, že čo je dobré pre nich, tak je automaticky dobré pre commoners.
Ja opakujem ja by som na ňom nejazdil, ale by som ho zavesil, ako dekoráciu na stenu
Robota pekná, prerábal si ho pre seba? Môžeš rozpísať, čo sa menilo a čo nie?
feďo šak ale ty aj tak nejazdíš
A Miško neprajem ti nič zlé, ale keď ta rozj..be nejaké auto možno nebudeš jazdiť vôbec...toľko k tej premávke
Stax ty už nefukaj toľko...