Manželka ma jeden z nich ale ani ti nepoviem aký presne, do garáže ma teraz nedostane nik . A po pravde som ani nikdy nebadal čo sú to zač tieto biky. Neviem čo bližšie by si chcel vedieť
no ceny za tieto bicykle sú dosť vysoké - tada pre mna je napríklad 1300 EURO dosť, tak to asi bude niečo lepšie...
ja len že nikto nič o tejto značke nevie... to mi príde dosť čudné... osobne sa o bicykle nezaujímam nejak dlho. Dostal sa mi takýto BULLS RACEPRO 80 do rúk na skúšku no a rozhodujem sa či ho kúpiť... je v dobrej výbave, ale cena je nejak nízko oproti tomu čo je na stránke výrobcu, tak preto som založil túto tému, aby som sa o BULLS dozvedel viac...
netvrdim to na 100%, ale predpokladam, ze je to typicka skladackova znacka - vo vych. azii pokupia ramy, v nemecku ich ohadzu komponentami a predavaju.
prehadzovačka , prešmykovač, radenie, brzdy, pedále, stredy, no proste všetko je XT, kolesá MAVIC X139, vidlica RS SUNTOUR NS.Chce za to 11000,- asi to vezmem.vidlicu vymením a bude z toho dobrý XC bike Opakujem - nový 1300,- EURO
Asi je to dosť staré ak sa obrázok týka biku o ktorom hovoríš. By som preveril funkčnosť a opotrebenie toho biku.
Veď to má ešte staré Octalinkové kluky !? A super vidlu. A nie je to ešte náhodou aj dovozová lopata?
P.S. Len také moje malé zamyslenie.
Videl som dva Bullsy naživo a ten rám bol docela hnus.
Tu ani nejde o to či je 11 vela, ale či tá stará krhla bude vôbec bez ďalších investícii funkčná.
V akom stave je:
1. reťaz ?
2. vidla ?
3. Stred. zloženie ?
4. Hlav. zloženie ?
5. Náboje ?
6. Ráfiky ?
7. Výplety ?
8. "čapy" na starých Xt-čkových véčkach ?
Ak niečo z toho bude v "páčku" tak si priprav ďalšie bubáky. Rátaj radšej v tisícoch.
no práve že je všetko OK - akurát reťaz by bolo vymeniť a jeden plášť, inak je to fakt všetko v poriadku - to som dal pozrieť chalanom, ktorý fo toho vidia trochu viac ako ja...
no tak pozriem to tak laickym okom :
1. kedze treba vymenit retaz, tak ako pozeram na kazetu tak asi aj tu
2. mozno aj strednu pilu vpredu
3. spominany plast
4. vidlica aby ako-tak chodila bude urcite chciet nejaky servisny zasah
5. tipujem ze to bude chciet komplet prekablovat
6 az nekonecno...asi budes musiet postupne tak ci tak veci pomaly na tom biku menit
viem ze 11 vyzera fajn, ale treba to riadne zvazit
mu tu vycislujete, co vsetko bude musiet menit, ako keby to bolo nieco nenormalne(aspon tak mi to pripada)...ak to nebolo brutalne jazdene, tak za 11 to ber
aspoň niekto tu je optimista
myslím, že spomínané zásahy - opravy by boli potrebné na akomkolvek jazdenom biku...takže asi idem do toho - už len tá výbava je dosť lákavá...
500,-Sk za plášť, 800-900,- Sk za reťaz, vidlica je v pohode - podla potreby vymením na leto-zatial na moje jazdenie stačí aj SUNTOUR.
Keby to bolo pokazené, ako vravíte, tak kašlem na to, ale to čo ste tu vypísali, je všetko OK, až na spominané veci, ktoré budem musieť investovať. Ak rátam, že do toho dám ešte 3000,-Sk na vychytanie nejakých problémov, tak stále sa to asi oplatí - myslím
Asi je to dosť staré ak sa obrázok týka biku o ktorom hovoríš. By som preveril funkčnosť a opotrebenie toho biku.
Veď to má ešte staré Octalinkové kluky !? A super vidlu. A nie je to ešte náhodou aj dovozová lopata?
ja by som sa nebal toho ze je to moc jazdene, resp. dako tvrdo...ak moze mat niekto kryt na klukach tak s tym jazdil iba pre rozky a domov ...a ci je stred holo 1 2 alebo 8 je to jedno .... najlepsi stred je aj tak stare stvorhrane XTcko ...a ty par gramov z deraveho stredu cloveka z biedy nevytrhne...cenu zraz este kolko pojde a mas ...a ram vymenis hocikedy...bulls som v rukach mal a je to klasicka vychodna vyroba...ale aspon sa nanic nehra ..."vyjazdis" ho a kupis druhy raz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
osobne nepoznam
ja len že nikto nič o tejto značke nevie... to mi príde dosť čudné... osobne sa o bicykle nezaujímam nejak dlho. Dostal sa mi takýto BULLS RACEPRO 80 do rúk na skúšku no a rozhodujem sa či ho kúpiť... je v dobrej výbave, ale cena je nejak nízko oproti tomu čo je na stránke výrobcu, tak preto som založil túto tému, aby som sa o BULLS dozvedel viac...
V akom stave je:
1. reťaz ?
2. vidla ?
3. Stred. zloženie ?
4. Hlav. zloženie ?
5. Náboje ?
6. Ráfiky ?
7. Výplety ?
8. "čapy" na starých Xt-čkových véčkach ?
Ak niečo z toho bude v "páčku" tak si priprav ďalšie bubáky. Rátaj radšej v tisícoch.
1. kedze treba vymenit retaz, tak ako pozeram na kazetu tak asi aj tu
2. mozno aj strednu pilu vpredu
3. spominany plast
4. vidlica aby ako-tak chodila bude urcite chciet nejaky servisny zasah
5. tipujem ze to bude chciet komplet prekablovat
6 az nekonecno...asi budes musiet postupne tak ci tak veci pomaly na tom biku menit
viem ze 11 vyzera fajn, ale treba to riadne zvazit
myslím, že spomínané zásahy - opravy by boli potrebné na akomkolvek jazdenom biku...takže asi idem do toho - už len tá výbava je dosť lákavá...
500,-Sk za plášť, 800-900,- Sk za reťaz, vidlica je v pohode - podla potreby vymením na leto-zatial na moje jazdenie stačí aj SUNTOUR.
Keby to bolo pokazené, ako vravíte, tak kašlem na to, ale to čo ste tu vypísali, je všetko OK, až na spominané veci, ktoré budem musieť investovať. Ak rátam, že do toho dám ešte 3000,-Sk na vychytanie nejakých problémov, tak stále sa to asi oplatí - myslím
kluky sú HOLLOWTECH II
NIE SU
a zabudol si do toho zoznamu priratat tu kazetu
inak ak je to teda podla teba dobry kauf, tak chod do toho