nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Prisiel do ciela v skupine spolu so Saganom , len tak so zaujmu som si spravil analyzu casti posledného kola, ked
sa uz islo o vsetko.
Tie waty su nenormalne
vybraný TOP úsek:
2.2 km stupavy usek s prevysenim 53m cas 3min:40
priemerna rychlost 37km/h
priemerne Waty 698 !!!!!! a držal to cca 4minuty!!! vrámci toho nástup vyše 1300Watov a to všetko pri
priemernom tepe 170 uderov za minutu
Cele posledne kolo 19.1 km za 24:34
priemerna rychlost 47km/h
priemerne Waty 450 !!!!!! vrámci toho nástup vyše 1353Watov
pri priemernom tepe 171 uderov za minutu
Títo mládenci sú v absolutne bláznivých výkonových sférach ,veď takéto výkony podávajú po 270km v nohách
Pripajam scan so STRAVY
tak ti to nabieha vtedy ked sa to prejavuje najviac - v zatazi... ked sa ides vyprdiet tak sa to nestava respektive by si uz bol urcite sledovany na astmu ak by sa ti to stavalo aj v klude/pri nizkej zatazi...
inak sa bavime o tomto
https://www.adc.sk/databazy/produkty/spc/ventolin-inhaler-n-344834.html
a s radostou s tebou o tom pokecaju napriklad tu
https://www.imunovital.sk/pre-sportovcov
Ja ho veľmi rád spomínam aj mládeži, ktorú trénujem, nech sledujú vzory, ktorí majú v prvom rade ľudské vlastnosti, až potom tie športové. Však koľko z nich reálne bude profesionálne športovať? Nie je to ani 1% myslím... Ale všetci musia vedieť fungovať v rámci spoločnosti na našej planéte. A preto chcem, aby ma obklopovali ľudia, ktorí budú mať tiež srdce na správnom mieste
Keď som už pri tom Petrovi. Nikdy som uňho nezaregistroval závisť a neochotu ako to je možné vidieť u mnoho iných športovcov. Frustráciu a znechutenie áno, ale to je v poriadku, keďže jeho postavenie je skutočne náročné. No zbytočne neplače nad rozliatym mliekom. Doteraz mi je smiešne, koľkým ľuďom leží ešte Mark Cavendish v žalúdku a ešte stále to v nich živí zlosť. Pritom paradoxne ten, koho sa to týka na to zabudol ako jeden z prvých, len proste priemerný slovenský fanúšik musí zazerať na toho druhého ako na zlého človeka
Krtistoff bol super, ako zobral tu porážku, klobúk dole pred ním. Matthews keď prešiel okolo ako kyslé mlieko s neúprimným potľapkaním... škoda reči
Nakoniec len toľko, že Peťo môže byť dobrý ako chce. Pre mňa je šampión a legenda v prvom rade ako človek a až potom ako športovec. Do protichodu dám už len takého Kližana, tam asi netreba viac dodať, ak niekto tu sleduje trošku aj tenis. Ten aj keby bol prvý v ratingu, mám to na saláme a kľudne nech ide tú Kambodžu aj reprezentovať, urobí tejto krajine len jednu veľkú láskavosť. Podobne podľa posledých vyjadrení zainteresovaných aj Metelka. Nech idú, nie sú ničím zaujímaví pre túto krajinu a pre ľudí, ktorí sa ju snažia spraviť lepšou.
No aby som nekončil negatívne a zbytočne nenaťahoval už beztak dlhý výplod mojej "geniálnej" analýzy, tak ešte raz veľká gratulácia Peťkovi
Myslíš si to aj teraz?
Chris Froome je pre mna velky vzor, a to nielen zo sportovej stranky. Je to vyborny priklad pre vsetkych ludi, ako sa vdaka vytrvalej praci a maximalnemu usiliu daju dosiahnut velke uspechy.
Myslíš si to aj teraz?
No ved si vypis na papierik pod seba, co kto tento rok povyhraval a uvidis sam.
Ale zbytocne tu nekazme teraz zaplavu radosti spominamim toho, koho netreba menovat
Myslím, že by si mal trocha ubrať - na vzdialenosti okolo 65 km a s intenzitou zísť na úroveň ANP /toľko dokážu ísť Sagan a spol. - okolo jednej hodiny/.
https://www.strava.com/activities/966248775/segments/23666081134
sice off topic ale pobavil si
(opat)
Cúvnem dozadu a vrátim sa k tej káve. Dnes som našiel blog
https://michaelachberger.blog.sme.sk/c/465005/pitie-kavy-ma-same-pozitiva-hlavne-pre-sport.html?ref=tit
Koho si myslel tou celebritou? Z napísaných je tam jedine Žutko a aj ten je taká utajená celebrita. No a možno v budúcnosti Štoček.
Prisiel do ciela v skupine spolu so Saganom , len tak so zaujmu som si spravil analyzu casti posledného kola, ked
sa uz islo o vsetko.
Tie waty su nenormalne
vybraný TOP úsek:
2.2 km stupavy usek s prevysenim 53m cas 3min:40
priemerna rychlost 37km/h
priemerne Waty 698 !!!!!! a držal to cca 4minuty!!! vrámci toho nástup vyše 1300Watov a to všetko pri
priemernom tepe 170 uderov za minutu
Cele posledne kolo 19.1 km za 24:34
priemerna rychlost 47km/h
priemerne Waty 450 !!!!!! vrámci toho nástup vyše 1353Watov
pri priemernom tepe 171 uderov za minutu
Títo mládenci sú v absolutne bláznivých výkonových sférach ,veď takéto výkony podávajú po 270km v nohách
Pripajam scan so STRAVY
Fakt by som rad videl Saganove watty v spurte.
Tie hodnoty boli určite vysoké. No mám obavy, že menšie ako vlani v Katare. Po ,,špurtérskej,, príprave na Rio /trhanie reťazí počas tréningu štartov na bajkový pretek, intenzívnejšia príprava na pretek trvajúci len okolo 90 minút - víťazstvo nad Cavom - top špurtérom v oprášenej životnej forme /4 etapy na tour - pred Kittlom,.../ podobnou intenzívnejšou prípravou na Rio /dráha/ ako u Sagana. Ale podstatný je tretí titul.
a Meriac tiez pekne polepeny v tvari