Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
Zdravim! S kamaratmi sa chystame pravdepodobne v sobotu na Kubinsku Holu. Dudeme tu jazdit prvy krat a okolie nepozname... Viete mi poradit najkrasi vyjazd a zjazd nech tam zbytocne nebludime... Dakujem
cez benovu hore po ceste až ku chate a od chaty dalej po zvažnicia až na vrchol... to mate hore dolu 35km a 1000vm stačí?
alebo po ceste hore poid chatu a do podzánku ide stará asfaltka... ako som dal mapku.. to nemáte kde zabludiť, d podzamku pivečko a po ceste a cez racibor do knažej a DK.. to je tiež pohoda... pozri do mapy pre náročnejších na hreben a po červenej na príslop, potom po zvážnici s5 do Dk...
Dakujem. Cize pojdem cez Benovu Lehotu hore po asflatke az na chatu na Kubinskej holi. Potom trosku po modrej a zltej na Kubinsku holu. Potom po cervenej az na s. Prislop a naspat po zvaznici k Zadnemu Raciboru a po modrej dole, alebo radsej na Kamennny zavoz a po zletej dole?
z príslopu ide stará asfaltka až nad racibor a spaja sa s cestou na chatu... tam nemáš kde zabludiť
na vrchol chod od chaty stale po zvažnici , ide až do sedla, netrep sa žltou to budeš nosiť na hrbe
Nechcel by mi náhodou niekto robiť spoločnosť v piatok 1 septembra na trase od DK cez Mincol-Parac-Javorinku-Zazrivu az do DK. Nepoznám túto oblasť šiel by som tadiaľto prvýkrát. Trasa by mala vyzerať približne takto: http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=227196#pos=49.31817P19.21813P14
Prípadne rady ohľadne trasy sú vítané.
tak nakoniec to vydalo okolo Choča...40km/2h50/1165vm
nastup vo vyšnom po zelenej, v hore uraduje LKT tesne pri strmine.. dalej po luke na červenu,traverz lesnou cestou na dubovú a do dolinky, zvažnicou až hore pod predný choč ku chatke do 950vm, potom hore chodníčkom tlačenka 150vm na sedlo spuštiak, odtial dolu na lučky a poza holicu do Dk....
detajly výletu: http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=227307
okolo Lučok docela hej, viac to ma prešmírovane Kajo Hartl. ten tam travil vikendy docela často.
okolo Pliesky je to zajzdne.... bol som tam v lete...teda ak tam nezačali ťažiť....
Na Radičinu chodím od Studničnej, poriadna stojka po zvažnici, podarilo sa mi to vyšlapať 1x
Caute, usek Jasenova -> Zaskov (cez Hradok) sa da v pohode jazdit aj po dazdoch, aky to ma povrch? Podobna otazka na usek Velke Borova -> Malatina po hrebeni (cervena).
ahoj tak z mojich skúseností to býva celkom v pohode. akurát nad žaškovom tam ako je tá pyramída v lese bude blato určite . A z Borového na Malatku tiež pohoda, niekde bude blato určite ale dá sa to poobchádzať. Ťaží sa tam drevo v okolí, tak ten hlavný ťah je dobre utlačený od strojov a cesta je aj vysipaná kameňmi .
Haha, viem o com hovoris a presne poliam som sa chcel vyhnut. Aku cestu odporucas z Velkeho Boroveho do Oravskej Poruby, aby clovek nesiel hlavnou cestou a pritom sa nezaondil. Stacilo mi minuly tyzden.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
36.9km/2h15/900vm
alebo po ceste hore poid chatu a do podzánku ide stará asfaltka... ako som dal mapku.. to nemáte kde zabludiť, d podzamku pivečko a po ceste a cez racibor do knažej a DK.. to je tiež pohoda... pozri do mapy pre náročnejších na hreben a po červenej na príslop, potom po zvážnici s5 do Dk...
na vrchol chod od chaty stale po zvažnici , ide až do sedla, netrep sa žltou to budeš nosiť na hrbe
Prípadne rady ohľadne trasy sú vítané.
nastup vo vyšnom po zelenej, v hore uraduje LKT tesne pri strmine.. dalej po luke na červenu,traverz lesnou cestou na dubovú a do dolinky, zvažnicou až hore pod predný choč ku chatke do 950vm, potom hore chodníčkom tlačenka 150vm na sedlo spuštiak, odtial dolu na lučky a poza holicu do Dk....
detajly výletu:
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=227307
35,3km/2h23/975vm
okolo Pliesky je to zajzdne.... bol som tam v lete...teda ak tam nezačali ťažiť....
Na Radičinu chodím od Studničnej, poriadna stojka po zvažnici, podarilo sa mi to vyšlapať 1x
Potom daj vedeiť ak tade pojdeš teraz