ja to idem nahodiť Borisovy na jeho SB5 , vpredu má 28 oval,to bude šílený prevod že 28/50 nedá sa nahovoriť na väčší prevodník,asi chce vyšlapať aj na strechu
chalan ide na everest? to bude nizsi prevod jak mam na jeep-e
Ohľadom eagle kazety...neviem teda ako presne vyzerá 11sp kazeta, ale 50z pastorok má na eagle tvar "misky", čiže aj keď šírka od 50z po 10z bude väčšia ako 11sp, tak styčná plocha s orechom je rovnaká
ked bude, kupim ho. chcem to objektivne porovnat. ale uprimne, toto neni zle. len ergonomicky mne paky shimano sedia viac, plus som uz nauceny radit ukazovakom o 2 dolu, takze mi to na srame chyba.
12spd síce sedí na štandardný XD orech, ale kazeta je robená podobne ako keď Shimano začalo robiť 11speed kazety, ktoré sedia na 8/9/10spd orech. Najväčší pastorok Eagle kazety je tiež konkávne vysunutý dovnútra smerom k výpletu.
11spd Shimano už nemá funkciu radenia ukazovákom o 2 stupne na ťažší. Táto funkcia funguje iba pri radení palcom smerom od seba. Ukazovákom k sebe iba o jeden prevod. Ale vraj sa to dá doma upraviť a na youtu.be je vraj návod.
aha takto,super že kazetu eagle možno namontovať aj na nie boost zadnú stavbu,zmestí sa
Samozrejme, že nepotrebuješ boost zadnú stavbu. Veľa výrobcov má hardtaily s Eagle bez boostu. Aj Kross na ktorom jazdí Kross Racing Team s majsterskou sveta Jolandou Neff.
11spd Shimano už nemá funkciu radenia ukazovákom o 2 stupne na ťažší. Táto funkcia funguje iba pri radení palcom smerom od seba. Ukazovákom k sebe iba o jeden prevod. Ale vraj sa to dá doma upraviť a na youtu.be je vraj návod.
orezavac, kafe a 10 minut.. a bude ti to radit presne ako ma shimano radit. o 2 dolu.
si zohnal za nejakú dobrú cenu? lebo viac sa oplatí kúpiť sada za 320 Eur,alebo aj z klukami za 400 Eur-do rámu sa zmestí,na šírku je taká istá ako 10 alebo 11 sp. kazety
Jo zohnal som za dost dobru cenu no a mam momentalne 11sp tak dufam ze sa zmesti kolega musel dat podlozku pod rychloupinak lebo sa mu nezmestilo.
Radíš /radíte ostatní/ na ťažšie prevody ukazovákom? Naučil som sa radiť palcom, ukazovák je väčšinu času na brzde.
Radenie o dva prevody naraz by mi chýbalo.
Ako kedy, väčšinou palcom, ale občas aj ukazovákom, ak je práve na vhodnom mieste. Radenie o 2 dole nemám, prvá generácia XT 3x10 to nemala (len XTR), druhá mala, teraz už zasa nemá, pravdu povediac nerozumiem celkom tejto politike...
Radíš /radíte ostatní/ na ťažšie prevody ukazovákom? Naučil som sa radiť palcom, ukazovák je väčšinu času na brzde.
to si pis ze to chyba! ja som odchovany dlhe roky na shimane, prechod na eagle je bolestivy.
Vyzera to tak dobre, ze je skoda na tom jazdit .. odstupnovanie vyzera dobre. Som zvedavy na vydrz. Na jeden bajk by som si to uz vedel predstavit, ale 8ku, 10ku som preskocil, tak preskocim asi aj 12ku a pockam na 1x13
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chalan ide na everest? to bude nizsi prevod jak mam na jeep-e
ved si mohol pockat na 12sp shimano
ked bude, kupim ho. chcem to objektivne porovnat. ale uprimne, toto neni zle. len ergonomicky mne paky shimano sedia viac, plus som uz nauceny radit ukazovakom o 2 dolu, takze mi to na srame chyba.
Samozrejme, že nepotrebuješ boost zadnú stavbu. Veľa výrobcov má hardtaily s Eagle bez boostu. Aj Kross na ktorom jazdí Kross Racing Team s majsterskou sveta Jolandou Neff.
orezavac, kafe a 10 minut.. a bude ti to radit presne ako ma shimano radit. o 2 dolu.
jasne. to s boost-om nema nic. mam to aj aj boost aj neboost. len si ustraz linku. ja som musel pri race face podlozkovat 1.5mm. inak pohoda.
Jo zohnal som za dost dobru cenu no a mam momentalne 11sp tak dufam ze sa zmesti kolega musel dat podlozku pod rychloupinak lebo sa mu nezmestilo.
Na radenie o 2 dole pouzivam dvojklik. Používam to často.
to si pis ze to chyba! ja som odchovany dlhe roky na shimane, prechod na eagle je bolestivy.
A tiez na tom pristane orol.
paradna sada