Nie je to preznackovane? Jedna sa o pole za dedinou na Orave. (platila EU)
To vieš, normy Dlhé roky to bolo bez značiek a bolo to lepšie, to len tento rok ich tam osadzovali, zbytočne... No a ešte sú tam "super" aj tie krikľavé červeno-biele zábradlia, to tak bije do očí
palo14 tak mne prisla cela ta cyklocesta prehnana - teda ak ten nasyp robili koli nej a nevyuzili uz jestvujuci. a hej to cerveno-biele zabradlie to tam cele zabilo. tam sa zasa muselo "preinvestovat" penazi. ale stale je tam menej znaciek na m2 oproti jednemu mini parkovisku pri restike tu u nas
toto je teda pohlad. Len kusok od toho noveho chodnika v stromoch v Bachledke je takyto vyrubany les. Treba tam rychlo ist skor nez vyrubu aj les pod chodnikom
toto je teda pohlad. Len kusok od toho noveho chodnika v stromoch v Bachledke je takyto vyrubany les. Treba tam rychlo ist skor nez vyrubu aj les pod chodnikom
Neodporucam tam ist a podporovat takychto zlodejov. Vsetko to tam ma pod palcom Strachan zo Zdiaru (aspon som tak pocul) a stavalo sa to samozrejme len kvoli zisku. Je to vidiet aj z toho zniceneho prostredia okolo. Takto kvoli vystavbe znicili aj cast TZ a cyklotrasy tesne pod hrebenom v susedstve toho chodnika:
Attachment:
20170908_004937.jpg
Inak z Bachledovej doliny vas hore k tomu chodniku v korunach (nazivo je stromov este poredsie ako to vyzera na foto) odvezie klasicka sedackova lanovka za "ludovych" 6 eur na osobu (spiatocny listok hore-dole bude urcite este viac - tipol by som 9 abo 10 eur). Ci sa spoplatnuje este osobitne aj vstup na ten chodnik neviem, lebo este nebol dokonceny ked sme tam boli, ale neprekvapilo by ma to. My sme tam Strachanovi nenechali ani euro - radsej sme si to hore na hreben odslapali po svojich za cca 20 minut a usetrene peniaze sme prejedli inde. Prave kvoli tomu, ako to tam vsetko nicia len kvoli ziskom. Je to celkom smutne vidiet to tam nazivo.
tiez sa pridavam k tvojmu nazoru, nechodte tam. Na tuto absolutnu zbytocnost padlo 1000 kubikov dreva, co im drbe?
aj tak su tie listky predrazene jak svina. 15 aj s lanovkou, 39 rodina.
Ja som myslel ze je to zadara a potom mi niekto povedal ze 8 evry tak som dal taky rehot iron.hide rodina ak ratam dobre podla cennika 36 ale aj tak je to smutne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
My nie sme Taliani, Lenka
https://www.cube.eu/it/products/fullsuspension/stereo/cube-stereo-150-hpa-race-275-greynflashred-2016/
To vieš, normy
https://www.facebook.com/kacmary/posts/10213936378059806
Neodporucam tam ist a podporovat takychto zlodejov. Vsetko to tam ma pod palcom Strachan zo Zdiaru (aspon som tak pocul) a stavalo sa to samozrejme len kvoli zisku. Je to vidiet aj z toho zniceneho prostredia okolo. Takto kvoli vystavbe znicili aj cast TZ a cyklotrasy tesne pod hrebenom v susedstve toho chodnika:
Inak z Bachledovej doliny vas hore k tomu chodniku v korunach (nazivo je stromov este poredsie ako to vyzera na foto) odvezie klasicka sedackova lanovka za "ludovych" 6 eur na osobu (spiatocny listok hore-dole bude urcite este viac - tipol by som 9 abo 10 eur). Ci sa spoplatnuje este osobitne aj vstup na ten chodnik neviem, lebo este nebol dokonceny ked sme tam boli, ale neprekvapilo by ma to. My sme tam Strachanovi nenechali ani euro - radsej sme si to hore na hreben odslapali po svojich za cca 20 minut a usetrene peniaze sme prejedli inde. Prave kvoli tomu, ako to tam vsetko nicia len kvoli ziskom. Je to celkom smutne vidiet to tam nazivo.
http://chodnikkorunamistromov.sk/
aj tak su tie listky predrazene jak svina. 15 aj s lanovkou, 39 rodina.
iron.hide rodina ak ratam dobre podla cennika 36 ale aj tak je to smutne
Volodaj to už nie sú Vysoké Tatry