cavte cchel by som sa opytať cyklistoc ktory sa venuju cestnej vyklistike ze aka znacka je dobra myslim kolesá riadidlá kluky atd. nieco z carbonu ale nie za neludske ceny vopred dakujem za rady
hmm. ak jazdis len tak, licenciu ti netreba. ale ak chces jazdit zavodne, musis ju mat, bo ta na start nepustia. licencia je podla vekovej kategorie a podla toho mas preteky, slovensky pohar a pod.... na vybavenie licencie potrebujes potvrdenie od lekara a vybavis si ju cez nejaky cyklisticky klub... a teda jazdis za nejaky klub tak ako hraju nafukani dotovani futbalisti, ktorych chudacikov unavi 90 minut behania za loptou. pritom su za hranie plateni. s cyklistikou je to na slovensku biedne. nie je to propagovany sport
matt, aktualne mas v nohach fakt nasrane, keby si zavrel obchod, venujes sa len treningu a nebol niekedy pohodlny, a trocha investoval do kvalitneho treningu, a kazdy vecer sa napapas bobul, ty bobuler, a denne 2-3 litriky iontaciku pri 6hodinovom treningu, a potom regeneraciku trosken, a tak by si mal v nohach doslova dynamit, len skoda ze toho casu a PEŇAZÍ nie je, pravda?
to ja len ci si vsimnes, alebo sa stotoznis? ano som lenivy, ale povedz to mojim klbom, mam nejake problemiky, tento tyzden sa vyhybam vseobecne sportu, prehnal som to ... tak teraz pykam....... behat som nebol, ale dnes som si spomenul na teba, ze behat, ale nic z toho......
diky za vysvetlenie no chcel by som tento rok nejake preteky odjazdit kedze uz jazdim aktivne 6 rokov no cez klub nechcem ist bo u nas je to na cestakov ubohe akurat tak ŽP sport ale tam nechcem
no ale na hobby nieco take nepotrebujem asik ak sa nemylim? len takych pretekov pre cestakov tu az moc nieje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hmm. ak jazdis len tak, licenciu ti netreba. ale ak chces jazdit zavodne, musis ju mat, bo ta na start nepustia. licencia je podla vekovej kategorie a podla toho mas preteky, slovensky pohar a pod.... na vybavenie licencie potrebujes potvrdenie od lekara a vybavis si ju cez nejaky cyklisticky klub... a teda jazdis za nejaky klub tak ako hraju nafukani dotovani futbalisti, ktorych chudacikov unavi 90 minut behania za loptou.
Jaký ty si skromný človiečik
kaso
diky za vysvetlenie no chcel by som tento rok nejake preteky odjazdit kedze uz jazdim aktivne 6 rokov no cez klub nechcem ist bo u nas je to na cestakov ubohe akurat tak ŽP sport ale tam nechcem
no ale na hobby nieco take nepotrebujem asik ak sa nemylim? len takych pretekov pre cestakov tu az moc nieje