Inak dhl si dava na cas - z nemecka zaslane v piatok a az dnes dorucovane. - v nemecku to islo do pondelka(cez vikend asi nerobia) a az vcera vecer to doslo do depa na sk
Preliezol som cele nastavenie Chrome, ale "encoding" v nom uz neexistuje. V minulosti to bolo v Settings > More tools > Encoding. Takze asi smola, jedine pouzit nejaky extension. Im uplne drbe. Najprv zrusia "back" funkciu pre backspace, teraz uz aj encoding.
EDIT: Takze nahodil som extension umoznujuce menit kodovanie a ani to nepomohlo. Stale je to len stvorcek. Turbi nauc sa pouzivat smajliky z fora a nie tie nepodarky z mobilu.
Kukol som nieco o tom a mam dost .. je to celkom seriozny problem, jedna z moznosti , ktora moze pomoct, je instalacia dakeho emoji fontu .. asi bude lepsie aby to automaticky prepisoval skript vo fore na nieco, co je normalne /najviac ma rozsekalo video na youtube, kde ukazuju ako nastavovat fonty v chrome /
Preliezol som cele nastavenie Chrome, ale "encoding" v nom uz neexistuje. V minulosti to bolo v Settings > More tools > Encoding. Takze asi smola, jedine pouzit nejaky extension. Im uplne drbe. Najprv zrusia "back" funkciu pre backspace, teraz uz aj encoding.
EDIT: Takze nahodil som extension umoznujucu menit kodovanie a ani to nepomohlo. Stale je to len stvorcek. Turbi nauc sa pouzivat smajliky z fora a nie tie nepodarky z mobilu.
Musim skusit z domaceho compu, mozno to blbne kvoli firemnym bezpecnostnym politikam (aj ked v tom nevidim velmi suvis). Ale udivuje ma, ze na mobile tam nie je ani ten stvorcek v stock Android browseri. To zas mozno kvoli starej verzii Androidu.
Dnes nemocničný deň. 7 hodín chodenia po lekároch 😂😂😂. Drôty von, chvíľu asi bude treba na rozhýbanie. Okrem malička stuhol aj prstenník a zápästie. Ale konečne voľná ruka.
Takto to žiaľ nefunguje. Stránka určí kódovanie, aké browser použije, keď ju načíta a zobrazí.
Stranka si moze urcovat co chce, ked nemas spravny encoding fontov a nemas spravny font , tak si skoncil .. asi som to napisal zle, ale nevadi... Novy chrome od v55 ma autodetekciu /plus vyhodili manualne moznosti/ .. co tam chlapci vyvadzaju radsej nechce vediet
Konkretne v tomto pripade je napr. problem, ze stranka na mtbikera ma v texte hexa sekvenciu F0 9F 98 80 bez akehokolvek html tagu, takze si browser moze cucat z prsta (co aj novsi chrome robi), ze je to utfko.
edit: tak som si stranku kukol lepsie a hej, mas pravdu, cita sa to ako utfko, tak potom asi henta emoji je 32ka. No nic, problemy s diakritikou to je nocna mora na Windows , rychlo prec
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bndestem.nl/roosendaal/wielerexperience-roosendaal-wordt-uniek~abd0c7c4/
https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/2JIo6Yu7K-I;context-place=forum/chrome
EDIT: Takze nahodil som extension umoznujuce menit kodovanie a ani to nepomohlo. Stale je to len stvorcek. Turbi nauc sa pouzivat smajliky z fora a nie tie nepodarky z mobilu.
https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/2JIo6Yu7K-I;context-place=forum/chrome
EDIT: Takze nahodil som extension umoznujucu menit kodovanie a ani to nepomohlo. Stale je to len stvorcek. Turbi nauc sa pouzivat smajliky z fora a nie tie nepodarky z mobilu.
Nepodarky sú tie z fóra.
edit: na PC
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Stranka si moze urcovat co chce, ked nemas spravny encoding fontov a nemas spravny font , tak si skoncil
Konkretne v tomto pripade je napr. problem, ze stranka na mtbikera ma v texte hexa sekvenciu F0 9F 98 80 bez akehokolvek html tagu, takze si browser moze cucat z prsta (co aj novsi chrome robi), ze je to utfko.
edit: tak som si stranku kukol lepsie a hej, mas pravdu, cita sa to ako utfko, tak potom asi henta emoji je 32ka. No nic, problemy s diakritikou to je nocna mora na Windows , rychlo prec