nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Tam dal Sagan v šprinte 1417 W a v Bergene len 612 W? Ty si riadny odborník...
Ale no tak
Ja so svojimi chabými výkonmi udržím daných 600w aspoň 1,2min a to mám 68kg. Samozrejme, 270km a drtivý záver, v podstate celé záverečné kolo. To nič ale nemení na tom, že 600w je skôr na doskočenie do skupiny a nie majstra sveta.
a počítanie.
Ivan, že Ty si robíš srandu? Či si naozaj myslíš, že stačí na bicigeľ posadiť zápasníka sumo a ten nedá profi pelotónu šancu?
Pridaj do vzorca 15km/h protivietor a hned mas +500W
Aspoň my so ženou sme určite ťahali, lebo sme mali po ich špurte pulz cez 200.
Len Spartakus ako byvaly cyklista nema na rozdiel od triatlonistov natrenovane prechody medzi bikom a behom, takze sa urcite na biku setril. Kto vie ci sa na ten pretek vobec nejako pripravoval. Ale podla casu vobec nebehal zle.
Ved snad si nemyslite , ze 55 km okruh s nastupanymi cca900 metrami by da zal 1h a 45minut.
V jeho silach je urcite cas aj o 20min lepsi a ze by ho 500m plavania tak odpalilo ,a nasledne by uz na biku nevladal?
Minuly rok na OH v Rio de Janeiro bola casovka na 55km s prevysenim 700m a dal to za 1hod 12minut. Dumoulin zaostal 47s a Froome 1:02min)
To by bol aky vykonnostny prepad. Stale trenuje a udrziava sa v kondicii, sice nie v takej ako na OH avsak tak znacny rozdiel by tam urcite nebol.
Myslim si , ze to bola aj tak trosku dohoda s organizátormi.
Super im spropagoval akciu.
Moznost zapretekat si s Fabianom sa nenaskytne kazdy den