Ja nikoho nekritizujem za to, co si kupil. Ale sam sa rozhodujem podla stupna mozneho prinosu
.
Na margo predtym napisaneho:
- Gramaz zavisi od stupna prazenia (VST zrejme udava pre tmave prazenie), preto rozptyl misky je daleko viac, ako +/- 1g v zavislosti od kavy (do 25-28%, moje poznatky; mimochodom potvrdene aj v diskusii o plneni misiek s p. Hornanskym/Espressolab.sk).
- Mlyncek mi pri jemnom mleti hrudkuje minimalne (ak porovnavam s predchadzajucim), mozno je to svetlou kavou, mozno mlyncekom, neviem.
- Aj analyzou vyklopeneho puku sa da celkom dobre zistit, ako dobre/spravne si distribuoval a utlacil kavu.
- Technicky mozem namietat, ze uz len tym, ze polozis OCD na kavu v pake po mleti, utlaci sa stred viac, ako okraje (to vyplyva z principu cinnosti a tvaru "britov", z tohto pohladu sa mi asi viac pozdava 1-brita verzia s ostrou hranou).
Urcite napis svoje skusenosti. A kedze nemam az taky problem s experimentovanim ak to nestoji nekrestansky majlant, mozno nieco od Aliho vyskusam, len tak. Za tu cenu to potom mozem kludne je*nut "do kosa" (teda zaniest do kovosrotu
). Btw, nepodcenoval by som technologicke moznosti cinanov, zalezi, ako dobre si vyberies...