chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
marina_militare Nechood. Si tu ako jeden z mala skutocnym prinosom.
dik. karma je zdarma jak sa vravi. ja mam tento sport rad a myslim ze som aj tu konkretne pomohol viacero ludom., presne tak ako mi tu bolo pomozene - priklad Turbi. kazdopadne negativita mi vadi a nepatri sem. ani nikam. minimalne v ramci fora rovnako "trafenych" by mal byt klud.
Tak ja plastovu fukam max na 2,5 a uz mam obavy ci ju neroztrha.Mozno nie,ale neriskujem .Plast to nahodi,potom to dofukam klasicky pumpou a pekne to zapuka.
Presne tak. CO2 je najlepsi nastroj. Navyse si to z casu na cas vyskusas, aby si potom v lese nezazmetkoval, toboz ked mas iba jeden pokus
Hej treba si zvyknut na ten prvotny "vybuch". Vozim pre istotu dve bombicky Ale odkedy mam bezduse, nemusel som v terene za cca. 9000km nikdy nic riesit.
Predpokladám že aj ja budem mať tmel ako nový. Otázka neskúseného moje prvé bezduše. Môžem ho preliať do nových a doplniť alebo to už nebude mať tie správne vlastností a nemá to cenu to riskovať.
Dokončený prechod z originálnych kolies (vnútorná šírka 17mm, konusy) na i25 WTB, náboje Novatec D041SB – predný a XD612SB zadný.
Použil som pôvodné Conti X-King 2,4, tie práve na úzkych ráfikoch nesedeli dobre a boli nutné vysoké tlaky. Ušetril som skoro pol kila váhy a jazdné vlastnosti sú neporovnateľné. Zadný som už jazdil, včera som dokončil predné koleso, pri fúkaní urobilo len puk-puk a tlak drží. Páska Tesa, tmel Joe"s Eco Sealant.
Raz sa tu riešila páska Tesa 4289 ako náhrada za originálne pásky. Problém bol v tom že v jednom shope v Bratislave ju nemali skladom a pri menšom počte kusov ju neboli ochotný objednať, ale vyzerá to tak že verziu 25mm už majú skladom.Tak ak by niekto zháňal pridávam link https://acea.sk/tesa-4289-fixacna-paska/p104c46
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dik. karma je zdarma jak sa vravi. ja mam tento sport rad a myslim ze som aj tu konkretne pomohol viacero ludom., presne tak ako mi tu bolo pomozene - priklad Turbi. kazdopadne negativita mi vadi a nepatri sem. ani nikam. minimalne v ramci fora rovnako "trafenych" by mal byt klud.
Hej treba si zvyknut na ten prvotny "vybuch". Vozim pre istotu dve bombicky
Použil som pôvodné Conti X-King 2,4, tie práve na úzkych ráfikoch nesedeli dobre a boli nutné vysoké tlaky. Ušetril som skoro pol kila váhy a jazdné vlastnosti sú neporovnateľné. Zadný som už jazdil, včera som dokončil predné koleso, pri fúkaní urobilo len puk-puk a tlak drží. Páska Tesa, tmel Joe"s Eco Sealant.
Sa nezozbierate piati z KE na objednavku nad 50 €?