aj na polnej ceste na hocijakej stene 15+% sa hodí prevod 1:1 ono v teréne pribúda ešte valivý odpor proti ceste s rovnakým sklonom. mne by chýbal aj 50x11 prevod na ceste. za mna gravel teda len s prešmykom... jednoplacku tak na cx preteky.
09.10.2017 - 10:06:51
00
arrow_leftHosť napísal:
Skus konkretizovat skutocny teren, nech mam predstavu.

Poobede predvediem ...
09.10.2017 - 10:26:53
00
Ahojte, potreboval by som kupit novy piestik z paky Guide RS a zatial som ho nasiel len tu. problem je ten, ze ja potrebujem prave tu cast na obrazku aj v texte oznacenu cislom 3 a v dropdown menu, kde sa vybera "model" prave ta 3-jka chyba. Pozeram to nejak zle? Pripadne neviete poradit kde to kupit?
09.10.2017 - 13:02:41
00
To je asi ten zly, verzia A1, tak to stiahli, asi treba novsiu reviziu , ale neviem ktora to je.

Hmm, B1 je sice tuna https://www.bike-components.de/en/SRAM/Guide-RS-B1-Brake-Lever-Spare-Parts-2017-p51905/, ale tiez nie je v zozname, v liste je stale pod starym cislom.
09.10.2017 - 13:54:54
01
GZA Ty že by si sa pri fulle zbláznil? Už teraz len pri zlej konštalácii hviezd a počasia si súci na psychiatrickú kliniku, sorry musel som :lol: Problém v RU nie je, sám ich mám, len treba vedieť ako sú utiahnuté a pred samotným utiahnutím je potrebné stlačiť brzdovú páku. Pri tomto postupe mi po zhodení predného kolesa nikdy necinkal kotúč. Zadné koleso mám špecifické, tam mám problém nie ideálnej dosadacej plochy kotúča a náboja, ale tam cinkanie za jazdy nepočuť.
09.10.2017 - 13:59:51
06
Sranda, mal som celokarbon mechanicke kotucove brzdy s QR a necinkalo to.Vydavalo to sialene zvuky pri brzdeni ale cinkot nebol. A to som mal dokonca 160mm kotuce. Divokejsiu kombinaciu asi nenajdete :D
09.10.2017 - 14:41:41
00
co mate vsetcia stale stym cinkanim? sa radsej nacengajte :-D
neviem preco - ale mne to nikdy nevadilo
09.10.2017 - 15:02:43
00
arrow_lefttulenik napísal:
keby bol perfekcionista, tak nezrealizuje súbeh QR+disc brakes
také kombo je priama letenka do ríše kráľa Cinkotu :D

tam sa ale ze vraj dobre vari a pecie!
09.10.2017 - 15:12:11
00
arrow_leftmilos21 napísal:
GZA Ty že by si sa pri fulle zbláznil? Už teraz len pri zlej konštalácii hviezd a počasia si súci na psychiatrickú kliniku, sorry musel som :lol: Problém v RU nie je, sám ich mám, len treba vedieť ako sú utiahnuté a pred samotným utiahnutím je potrebné stlačiť brzdovú páku. Pri tomto postupe mi po zhodení predného kolesa nikdy necinkal kotúč. Zadné koleso mám špecifické, tam mám problém nie ideálnej dosadacej plochy kotúča a náboja, ale tam cinkanie za jazdy nepočuť.

Tam keď ideš po teréne hrkoce všetko :)
09.10.2017 - 17:07:11
00
Ja som mal 9mm QR a kotucovky cca 8 rokov a cinkalo to iba jeden vyjazd ale nejako sa to same opravilo behom hodiny, vsetko shimano low end brzdy.
09.10.2017 - 17:15:39
00
na MTB nehrkoce nič... aj v teréne vie byť úplne tiché ;)
09.10.2017 - 17:23:44
06
oprety o strom
09.10.2017 - 17:54:41
014
prosim o radu. uzatvorili sme riadnu obchodnu zmluvu a uz dodali pristroje. tie sa mozu namontovat do potrubia az pri odstavke privodu pary do zavodu. nasledne po namontovani sme este zmluvne zaviazani prist na miesto a meraci okruh zaplombovat. na zmluve je dojednana zvlast cena za tovar a zvlast za sluzbu. vytyceny termin odstavky sa blizi. problem je v tom, ze nas objednavatel-zakaznik nie je koncovy clanok-teda fabrika. fabrika za tovar uz zaplatila. ten moj partner sa ale medzicasom dostal do insolventnosti a vyhliadka, ze mi zaplati za tovar je miziva. podla zmluvy som mal vyfakturovat obe polozky (tovar+sluzba) az po vykonani montaze a po vykonani plombovania. takze ak tam pojdem vykonat tu spominanu sluzbu, tak si vykonam dalsie naklady, ktore mi nik uz neuhradi. je to sice na slovensku ale zo ziliny je to celkom daleko. povodne som planoval prenocovat v mieste prac.
podla zakona fakt, ze sa partner dostal do insolventnosti a je teraz spravovany pod dozorom, nie je dovod na odstupenie od zmluvy.
takze je sa teraz paradoxne bojim, ze ak tam nepojdem, tak ma da moj dlznik na sud, za nedodrzanie zmluvy i ked zaplatit sa mi nechysta.
fabrika za tie pristroje zaplatila a pochopitelne vratit sa ich nechysta.

co s tym... ?
pravnicka nam pohladavku uz u spravcu prihlasila ale zjavne ako sa zachovat dalej poradit nevie.
10.10.2017 - 11:01:14
00
zajtra ma čaká psychotest na základe prijatia do zamestnania , kto to už má úspešne za sebou ?? nejake tipy ? :lol:
10.10.2017 - 11:58:17
00
su testy, ktore trvaju hodinu a ktore trvaju 5-6 hodin
vyspal by som sa poriadne :)
10.10.2017 - 12:02:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up